Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

jolanka 20:51, 28 mar 2018

Oj, czytam, że masz kłopot Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Tylko tego strachu, bólu i stresu szkoda ,
Napia 23:08, 28 mar 2018

O to współczuję...
A Schóne Maid naprawdę piękna
AgataM 00:07, 29 mar 2018

Ojej Iwonko, to bidulka bardzo cierpi....Życzę Jej by była dzielna, a Tobie siły i spokoju....
iwonadm 21:21, 30 mar 2018

Rench napisał(a)
Normalnie zazdroszczę ci tych pięknych zdjęć Jak to robisz,że róże wydają się takie realne. Tylko zanurzyć nos i wąchać

Lista róż imponująca, dużo z niej nie mam,tym bardziej ciekawie będzie buszować u Ciebie.
Aspirynę masz olbrzymią i to ma być niby okrywowa
Odnośnie dywagacji o Pilgrim, zerknij na stronę Rozarium,tam sa pokazane różne odcienie tej róży, porównaj.
Jasmina flower circus jest obłędna, przecież ja już nie mam miejsca a ty takie cuda pokazujesz

dziękuję za miłe słowa. Jeśli chodzi o tą Pilgrim to kupię jeszcze jedną i będę porównywać
Aspirynka rzeczywiście się rozbujała w tym sezonie teraz ją troszkę mocniej podetnę
Kupiłam cebule lilii tam gdzie Ty tyle że z odbiorem osobistym (kolega z pracy mieszka obok
iwonadm 21:23, 30 mar 2018

Kasia_CS napisał(a)
Cześć Iwonko! Przeczytałam w starym wątku o nasionach, źe miałaś szałwię muszkatołową - kupiłam dziś nasionka i czyta, że wysiewa się ją na przełomie lata i jesieni. Tak właśnie robiłaś?

Ja sadziłam z sadzonek, a nasiona rozdawałam bardzo się ładnie sam rozsiewa więc nie siałam do doniczki.
iwonadm 21:26, 30 mar 2018

jolanka napisał(a)
Oj, czytam, że masz kłopot Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Tylko tego strachu, bólu i stresu szkoda ,

dziękuję za słowa pocieszenia 1 drut będzie wciągany 10 kwietnia.
iwonadm 21:31, 30 mar 2018

_Martini_ napisał(a)
Iwonko, w zeszłym roku 3-letnia córka szwagra też miała druty wstawiane. Największy problem był, żeby ją upilnować z bieganiem. Wszystko się dobrze skończyło. U Was też będzie dobrze!

No u nas też będzie ciężko bo ta nasza córeczka to taka żywa iskierka
iwonadm 21:40, 30 mar 2018

Napia napisał(a)
O to współczuję...
A Schóne Maid naprawdę piękna

Dziś wpadłam w prace ogrodowe. Sypnęłam tu i tam nawozami, podciełam 2 danice była śliczna pogoda
Efekt cięcia, były 2 razy większe

Doliczyłam się kilku strat (2 młode hortensje ogrodowe i 1 klon palmowy)
Najbardziej szkoda mi było klona, na działce niedaleko mnie rośnie taki sam i ładnie się miewa, mój padł. Cóż będzie miejsce na nowe
iwonadm 21:43, 30 mar 2018

AgataM napisał(a)
Ojej Iwonko, to bidulka bardzo cierpi....Życzę Jej by była dzielna, a Tobie siły i spokoju....

Dziękuję za życzenia
Tegoroczne brateczki
iwonadm 21:45, 30 mar 2018

dzisiejsze widoczki\magnolia