Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

nicol21 19:29, 30 mar 2015

Fajne masz to kwitnienie! No i zaraz będziesz miała tulipy. Choć chwilowo zimno jest to może na święta będą Róża... poczekaj trochę, cóż więcej mogę Ci poradzić
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
stychaz 20:02, 30 mar 2015

bleebla napisał(a)
Właśnie wygrałam w ZC koszyk z upominkami i nasionami

Gratuluję
Jak tam zdrówko?
tusiawka 23:14, 30 mar 2015

Ale wielkie te tulipany.

Róży bym poobcinała to co ewidentnie przemarzło do końca, a nie ruszała gałązek z zielonymi przyrostami. Miałam podobnie w zeszłym roku z jesiennymi golasami. Grudzień był ciepły i puściły liście, a później z braku uśppienia mocno przemarzły. Z 5 posadzonych sztuk tylko jedna nadal jest marna, pozostałe ładnie się pozbierały.

Jak tam pomidory? Moje większe doniczki musiały dostać.
polinka 08:16, 31 mar 2015

Już szafirki?? U Irenki też już widziałam...moje coś bardzo spóznione

Wygranje gratuluję, fajna niespodzianka!

Z kalendarzem już się poprawiłam

Buziaczki
Kuba 08:30, 31 mar 2015

Tulipanki wielgachne u Ciebie Fajna wygrana- lubię takie niespodzianki, to była jakaś loteria?
gierczusia 17:01, 31 mar 2015

Koszyk z nasionkami wygrać ?? nooo , to Ci jest prawdziwa wygrana dla Ogrodniczki super , gratulacje
bleebla 17:36, 31 mar 2015

nicol21 napisał(a)
Fajne masz to kwitnienie! No i zaraz będziesz miała tulipy. Choć chwilowo zimno jest to może na święta będą Róża... poczekaj trochę, cóż więcej mogę Ci poradzić

Oj tulipany raczej nie zakwitną... szkoda. Choć powiem(napiszę) Ci, że myślałam, że w taką pogodę nie będą rosły w ogóle, a tu niespodzianka, rosną dalej tylko wolniej niż jak słoneczko miały.
bleebla 17:37, 31 mar 2015

stychaz napisał(a)

Gratuluję
Jak tam zdrówko?

Ciekawe co dostanę

A dziękuję, zdrowie pod kontrolą
bleebla 17:42, 31 mar 2015

tusiawka napisał(a)
Ale wielkie te tulipany.

Róży bym poobcinała to co ewidentnie przemarzło do końca, a nie ruszała gałązek z zielonymi przyrostami. Miałam podobnie w zeszłym roku z jesiennymi golasami. Grudzień był ciepły i puściły liście, a później z braku uśppienia mocno przemarzły. Z 5 posadzonych sztuk tylko jedna nadal jest marna, pozostałe ładnie się pozbierały.

Jak tam pomidory? Moje większe doniczki musiały dostać.

Pytanie tylko czy z powrotem je zakopczykować, czy zostawić jak jest???
W jedną noc przed świętami zapowadają -3 st.

Pomidory sobie rosną, jeden fajnie wyrósł, a reszta o połowę mniejsza Zrobię zdjęcie w wolnej chwili to zobaczysz
bleebla 17:46, 31 mar 2015

polinka napisał(a)
Już szafirki?? U Irenki też już widziałam...moje coś bardzo spóznione

Wygranje gratuluję, fajna niespodzianka!

Z kalendarzem już się poprawiłam

Buziaczki

Twoje nie są spóźnione, to moje wariaty za wcześnie wystartowały. Mieszkają przy ścianie, gdzie przez większość dnia świeci słońce i ciepło mają.

Ja się wcalę nie dziwię, że zapomniałaś o kalendarzu Rewolucja ważniejsza