Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 14:06, 19 sie 2015

całokształt jeszcze... żeby nikt nie krzyczał, że tylko z bliska

Ostatnio mnie mało na forum, klawiatura mi szwankuje i piszę na tyle wolno, że wychodzę z siebie
Malgosik 15:57, 19 sie 2015

jak ty tłukłaś te opuchlaki że nie został z nich placek?
fajnie u Ciebie
zwłaszcza pod hortkami i katalpami
Juzia 17:45, 19 sie 2015

Placek nie został...ale dużemu flaki wylazły

Mały to rudonóg, duży truskawkowiec.
Jagodaa 18:24, 19 sie 2015

Wszystkie zdjęcia śliczne, ale te werbenowe.... naj, naj, naj, boskie są! jak Ci się wysiej koszmarnie, to się piszę na siewki, bo moja słabo kwitnie i nie wiem co będzie w przyszłym roku .

Fajnie hortki na podwyższeniu wypoczynkowym wyglądają, obserwuję, bo nie wiem, czy u mnie podobnie nie będzie, jak już zrobię ten domek ogrodowy połączony z donicą .
ryska 21:05, 20 sie 2015

Co do Ciebie zaglądam to mi zmarch przybywa z uśmiechu
Pozdrawiam
nicol21 22:52, 24 sie 2015

Dawno u Ciebie nie byłam, a u Ciebie tak ładnie. Nic tylko wyciągnąć kopytka na tarasie i podziwiać.
Mnie uschnięta werberna nawet się podoba więc bym nie usuwała Pozostałe widoki rewelacyjne!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
bleebla 13:50, 28 sie 2015

Malgosik napisał(a)
jak ty tłukłaś te opuchlaki że nie został z nich placek?
fajnie u Ciebie
zwłaszcza pod hortkami i katalpami

Zamknęłam żywcem w słoiku ... nie było męża, a ja ich nie zgniotę, bo strzelają więc tylko ten sposób przyszedł mi do głowy.

hortki i katalpy to teraz najlepsze miejsce. Wkurza mnie tylko jedna karalpa bo jest o połowę mniejsza od drugiej
bleebla 13:52, 28 sie 2015

Jagodaa napisał(a)
Wszystkie zdjęcia śliczne, ale te werbenowe.... naj, naj, naj, boskie są! jak Ci się wysiej koszmarnie, to się piszę na siewki, bo moja słabo kwitnie i nie wiem co będzie w przyszłym roku .

Fajnie hortki na podwyższeniu wypoczynkowym wyglądają, obserwuję, bo nie wiem, czy u mnie podobnie nie będzie, jak już zrobię ten domek ogrodowy połączony z donicą .

Na razie dysponuję nasionkami, gdyby ktoś chciał.
Jesteś pierwsza na liście siewek CHętnie wyślę, bo znając mnie szkoda by mi było wyrzucać.
Na Twój domek nie mogę się doczekać
bleebla 13:53, 28 sie 2015

ryska napisał(a)
Co do Ciebie zaglądam to mi zmarch przybywa z uśmiechu
Pozdrawiam

Są plusy i minusy czytania mojego wątku, no chyba że lubisz zmarszczki
kasia_w 13:53, 28 sie 2015

Ale ładnie Przytulnie na tarasiku