W sumie to linie w obu wersjach są prawie takie same. Nic innego wymyślić nie mogę. Mój rozumek mały
O zielenieniu wody jeszcze nie myślałam. Jak mnie będzie denerwować i nie będę mogła sobie z nią poradzić zrobię ze zbiornicza donicę i już
Hortki wyglądają tak
Nie podobają mi się liście 1 z 3. Zastanawiam się czy to brak witamin czy grzybol jakiś
Korytko kwadratowe chciałam zrobić metalowe. Urzekło mnie jedno w zimowej gazecie ogrodowej.
Prostokątne korytko murowane, tak jak u tusiawki z ogrodzie z 3 dębami.
Postaram się jeszcze zrobić wizualizację z przesunięciem prostokątnego korytka( bardzo podoba mi się ta chlewowa nazwa )
Myślałam też nad grabami. Więcej plusów mają, bo nie zrzucają liści i to o czym pisałaś czyli choroby i szybsze wypuszczanie liści, ale liście buków bardziej mi się podobają. Miotam się
Z drewnianym terasem trochę roboty, ze względu na coroczne malowanie. Wydaję się łatwe i szybkie, ale albo brakuje czasu albo pogoda nie taka. Pozatym bardzo go lubię. Gdzieś już w wątku była dyskucja na temat + i -. Jak znajdę to Ci wkleję linka.
Jeśli się zdecydujecie na drewno to pytaj o wszytko, postaram się odpowiedzieć na pytania choć doświadczenie mam 2 letnie
Wróciłam po weekendzie do domu a nornica się rozbrykała podczas naszej nieobecności, pomimo włączonego urządzenia.
Nawet pod urządzeniem na nornice grasowała