Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 22:00, 15 lip 2014

paulina_ns napisał(a)
ale pięknie u Ciebie się zrobiło pozdrawiam

Ooo dawno Cię nie było . Jak tam miłorząb ?
Juzia 22:04, 15 lip 2014

bleebla napisał(a)

Myszka Miki śpi

Choler na razie ani widu ani słychu. Dzisiaj wyłączyłam na noc odstraszacz. Mnie denerwuje, a co dopiero sąsiadów

Myszka Miki!!! Znam tę fazę

Mnie czasami też denerwuje to piszczenie...a sąsiadów moich wywiało...czyżby odstaszacz też na nich działał????
bleebla 22:05, 15 lip 2014

Jagodaa napisał(a)

Ale fajne zdjęcie!

Gdyby jeszcze ten płot usunąć... strasznie mnie irytuje
bleebla 22:06, 15 lip 2014

Juzia_G napisał(a)

Myszka Miki!!! Znam tę fazę

Mnie czasami też denerwuje to piszczenie...a sąsiadów moich wywiało...czyżby odstaszacz też na nich działał????

Pytanie który ?
Jagodaa 22:09, 15 lip 2014

bleebla napisał(a)

Gdyby jeszcze ten płot usunąć... strasznie mnie irytuje

Nic się nie martw, wszystko z czasem można zmienić . A ten czas szybko leci...
bleebla 22:35, 15 lip 2014

Jagodaa napisał(a)

Nic się nie martw, wszystko z czasem można zmienić . A ten czas szybko leci...

Wiesz, jak zakładałam ogród w tamtym roku to byłam przerażona. Nie wiedzieć czemu wydawało mi się, że to wszytko takie małe i urośnie za 10 lat. A ja z zachłanności i niecierpliwości chciałam wszytko mieć już tu i teraz .
Dziś już patrze na to inaczej. Spokojniej. Cieszą mnie małe rośliny, które z czasem podrosną. Już widzę ogromną różnicę, a co będzie za 2 lata (tylko 2 lata )
bleebla 21:28, 16 lip 2014

Ok. Proszę bardzo o pomoc. Wymyśliłam 2 wersje.

1.

2.

mój rozumek malutki bo w sumie obie wersje podobne do siebie i nie potrafię wymyślić innego kształtu. Może ktoś ma inny pomysł na linię rabat. Wszelkie propozycje mile widziane

stychaz 21:41, 16 lip 2014

Aguś, najbardziej podoba mi się określenie "coś"
Jak rozumiem zmiany, zmiany...

Podaj szerokość i długość.
Do mnie bardzo przemawia wersja 2. Czy w tym miejscu na murze domu masz też okna?

ps. za późno doczytałam Twój wpis u mnie odnośnie ML. W Kwiatonie byłam rano jak po ognień - szybko chciałam zgarnąć róże. Na trawy zajrzałam przelotnie ale było pusto. W ogóle na wszystkich stołach było pusto ale na 100% nie powiem czy był ML czy nie. Ale jeżeli byłaś w ostatnim czasie i nie było to też w tym tygodniu jak dotąd dostawy też nie mięli.
bleebla 22:11, 16 lip 2014

stychaz napisał(a)
Aguś, najbardziej podoba mi się określenie "coś"
Jak rozumiem zmiany, zmiany...

Podaj szerokość i długość.
Do mnie bardzo przemawia wersja 2. Czy w tym miejscu na murze domu masz też okna?

ps. za późno doczytałam Twój wpis u mnie odnośnie ML. W Kwiatonie byłam rano jak po ognień - szybko chciałam zgarnąć róże. Na trawy zajrzałam przelotnie ale było pusto. W ogóle na wszystkich stołach było pusto ale na 100% nie powiem czy był ML czy nie. Ale jeżeli byłaś w ostatnim czasie i nie było to też w tym tygodniu jak dotąd dostawy też nie mięli.

upss nie znam długości i szerokości zrobiłam wszytko na oko jak mi się nudziło w pracy
Coś to najlepsza roślina i zawsze pasuje

Dzięki za info. Mam duży problem z tą trawą. W niedzielę namówiłam eMa na podróż do kwiatonu na opolskiej i rozwaliliśmy( w sensie mąż ) koło tuż przed punktem (nie wspominając, że już było zamknięte )Ot taki niedzielny relaksik Teraz pozostaje mi tylko podróżowanie rowerem do sklepów ogrodniczych. Ostatnio bardzo popularne zjawisko wśród ogrodowiczan.

Jak znajdę miarkę to podam wymiary
noemi 22:33, 16 lip 2014

Też głosuję za 2 wersją