Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od ogrodu do łąki i stawu

Od ogrodu do łąki i stawu

dominika_rew 12:18, 05 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
I Ty planujesz kanciki robić na 16 tys m2??????????

Jeziora, stawu, areału, wszystkiego zazdraszczam. Nie spiesz się dziesieciolecia przed Tobie i planowanie nasadzen przy altanie

Marzenko, jak miło Cię gościć!

Z kancikami na całym obszarze może być problem, dlatego...
właśnie wpadłam na pomysł zorganizowania u nas zjazdu, pt. Wspieramy Domi - robimy kanciki
żartuję...hehe, nieźle by było

My absolutnie się nie spieszymy, ale z roku na rok staramy się robić stopniowo coraz więcej a jak widać, mamy jeszcze bardzo dużo trawnika, łąki, dlatego jak narazie kanciki i dopieszczanie rabat robimy tylko przy domu i trochę przy stawie
Gabrysia_ 12:23, 05 sty 2014

O kancikach przeczytałam i aż się przeraziłam,obrobić tyle hektarów
...oby do wiosny
malgorzata_s... 13:05, 05 sty 2014

No popatrz skala mi się przestawiła całkiem. Tak to jest jak się ma kałużę zamiast stawu. Gdyby to były wrzosy to chyba drzewiaste A berberysy kocham pomimo że to kolczasta miłość Buziaki.
kasiek 20:26, 05 sty 2014

Staw - marzenie Ja chyba tez już tu zaglądałam bo pamiętam oczko - teraz i u mnie bedzie pod magnolią
Piekne masz kompozycje, bardzo dojrzałe ogrodowiskowo. I piękne wejście do domu, zwłaszcza płytki mi sie podobają - pewnie na przyszły rok skopiuje
bartek_luberda 20:33, 05 sty 2014

Obiecałem dzisiaj zdjęcia ale nie wchodzą jak wygram bitwę o kompa z dziecmi to wstawię
dominika_rew 20:34, 05 sty 2014

bartek_luberda napisał(a)
Obiecałem dzisiaj zdjęcia ale nie wchodzą jak wygram bitwę o kompa z dziecmi to wstawię

ok.
dominika_rew 20:36, 05 sty 2014

kasiek napisał(a)
Staw - marzenie Ja chyba tez już tu zaglądałam bo pamiętam oczko - teraz i u mnie bedzie pod magnolią
Piekne masz kompozycje, bardzo dojrzałe ogrodowiskowo. I piękne wejście do domu, zwłaszcza płytki mi sie podobają - pewnie na przyszły rok skopiuje

Kasiu, dzięki za odwiedzinki no widzisz, jeśli Ty też masz magnolię, to już zupełnie podobnie mamy pozdrowionka!

a wejście do domu faktycznie prezentuje się dobrze, ale na płytkach widać wszystko, więc trzeba często czyścić
dominika_rew 20:37, 05 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No popatrz skala mi się przestawiła całkiem. Tak to jest jak się ma kałużę zamiast stawu. Gdyby to były wrzosy to chyba drzewiaste A berberysy kocham pomimo że to kolczasta miłość Buziaki.

hehe Gosiu, rozbawiłaś mnie tą kałużą pozdrowionka!
dominika_rew 20:40, 05 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
O kancikach przeczytałam i aż się przeraziłam,obrobić tyle hektarów
...oby do wiosny

Dokładnie, oby do wiosny.. kanciki są na razie tylko w tym miejscu, które pokazałam, więc nie ma tego dużo, ale będzie więcej - na pewno
Kondzio 20:49, 05 sty 2014

Ja jestem pierwszy na ludeczkemtylko pozazdrościć hi hi hi hi takiego ogrodu