Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Ewa777 14:18, 20 maj 2021

Uwielbiam zapach bzu A Ty go masz tak dużo - bardzo przyjemnie siedzi się w tym zapachu w ogrodzie Piękne nasadzenia w donicach przy altanie - takie delikatne i romantyczne
Podziwiam rojnikowy zbiór
Basieksp 14:22, 20 maj 2021

Dorotko dziękuję serdecznie za rady o eszeweriach zrobię tak jak poradziłaś i będę je obserwować już kilka razy korzystałam z Twoich innych cennych rad i się sprawdziły Pozdrawiam
Alija 20:14, 20 maj 2021

Dorota123 napisał(a)
Po obiedzie poszłam troszkę rozluźnić mój busz na rabatach, żeby nie wdarła się pleśń z braku przewiewu. Zapach jest upajający, taki majowy.

Dorotko! Pięknie u Ciebie, a zapach bzów upojny, uwielbiam.
sylwia_slomc... 22:46, 20 maj 2021

Wiosna zachwycająca, upojny zapach bzów, kocham lilaki miłością wielką za kwiaty i zapach i nawet mi nie przeszkadza, że jesienią przebarwień nie dają
Piękną kolekcję ich już zgromadziłaś
Milka 11:06, 21 maj 2021

Cudowne bzy, umiesz je pokazać
Wącham mój, wieje i leje i nic nie czuję zapachu
Dorota123 20:26, 21 maj 2021

Basieksp napisał(a)

Ja chyba grudniu takie małe trzy sztuki kupiłam sobie przez internet, trzymałam je na słonecznym parapecie , teraz są na dworze, zrobię zdjęcia ale one naprawdę są malutkie ale coś wypuszczają
Widziałam te Twoje i dziś wstawiam zdjęcia uzupełniające do mojego wpisu u Ciebie.
Tu pokazałam jak można rozmnożyć eszewerie i inne rojniki z położonego listka na ziemi.
Dorota123 20:36, 21 maj 2021

oliwka napisał(a)
Dorotko u ciebie jak ,wasze mnogość kolorów!! Piękne zdjęcie orlików na tym tle wyglądają jakby były bordowo pomarańczowo białe swoją drogą ktoś mógłby pomyśleć o takiej odmianie.
Najbardziej zachwycają mnie twoje bzy, tak jak w ubiegłym roku jestem nimi zachwycona. I masz u siebie te ciemne fioletowe, które pamiętam z podwórka z mojego dzieciństwa
Piękną masz tę swoją oazę.
Dziękuję Dla Ciebie wybrałam tylko ciemne bzy i ich cudowny zapach.
Orliki mają przeróżne kolory, dopiero się rozkręcają. Faktycznie w kolorze pomarańczowym nie widziałam orlików.

Dorota123 20:40, 21 maj 2021

KasiaBawaria napisał(a)

A to biale to co to`?
Wieloletnia gęsiówka pełna.

Dorota123 20:47, 21 maj 2021

Ewa777 napisał(a)
Uwielbiam zapach bzu A Ty go masz tak dużo - bardzo przyjemnie siedzi się w tym zapachu w ogrodzie Piękne nasadzenia w donicach przy altanie - takie delikatne i romantyczne
Podziwiam rojnikowy zbiór
Bardzo mi miłi dziękuję.
Bzy u mnie pachną cudownie, ich zapach wyczuwa się w całym ogrodzie. Teraz są w najładniejszym stadium rozkwitu. Niestety jest też już plaga komatów, która skutecznie uprzykrza pobyt w ogrodzie.

Dorota123 20:53, 21 maj 2021

Basieksp napisał(a)
Dorotko dziękuję serdecznie za rady o eszeweriach zrobię tak jak poradziłaś i będę je obserwować już kilka razy korzystałam z Twoich innych cennych rad i się sprawdziły Pozdrawiam
Fajnie, że przydają się moje rady. Zdjęcia z młodziutkimi eszeweriami wstawiłam wyżej.
Pozdrawiam