Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 07:46, 30 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Piekne zdjecia Dorotko. Dzięki ze przyjechaliscie. Buziaki.

Bożenko to ja jestem wdzięczna za zaproszenie i możliwość poznania Ciebie i Twoich najbliższych. Twój ogród należy do moich ulubionych od zawsze. Buziak.
Dorota123 07:47, 30 maj 2016

makkasia napisał(a)
Dorotko nie mogło być inaczej piękny ogród, świetne towarzystwo i piękna pogoda
Cudowne zdjęcia ogrodu Bodzi, zresztą u niej nie można zrobić zlego zdjęcia to jest dokładnie tak jak na Santorini
suuuper spotkanie
ściskam

Ogród i poznani ludzie pozostawili niezapomniane wrażenie.
Dorota123 07:49, 30 maj 2016

Luteczka napisał(a)
Śliczne zdjęcia Dorotko , miło było poznać

Cieszę się ze spotkania tylu wspaniałych ludzi do których i Ty również należysz mnie również miło było Cię poznać.
Dorota123 07:53, 30 maj 2016

kamila66 napisał(a)
Fotki śliczne pięknie uchwyciłaś ogród Spotkanie jak widać udane

Kamilo spotkanie super, ja dopiero brałam udział w drugim spotkaniu. Zobaczyć ogród Bożenki to było moje marzenie.
Iwk4 08:08, 30 maj 2016

Będziesz miała cudne wspomnienia.
A zdjęcie siebie na tle okna bym w ramki włożyła
Dorota123 08:16, 30 maj 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Świetne zdjęcia, miło było poznać do nastepnego spotkania, pozdrawiam zapisuję i zaglądam

Witaj Agatko, Miło było Cię poznać. Przyznaję, że wątku nie znałam, nigdy na niego nie trafiłam. Zaległości nadrobiłam, kawał dobrej roboty prześledziłam. Pozdrawiam i do następnego spotkania.
Dorota123 08:19, 30 maj 2016

Gocha napisał(a)
Dorotko bardzo Cię przepraszam za moją gafę - nie poznałam Cię. I nawet miałam juz z domu napisać do Bogdzi i zapytać się dlaczego Cię nie było na spotkaniu. I dopiero mnie olśniło jak zobaczyłam podpisane zdjęcie grupowe. Jeszcze raz bardzo przepraszam i może do następnego spotkania. Zdjęcia przepiekne

Coś tam do Ciebie zagadnęłam, ale byłaś bardzo pochłonięta robieniem zdjęć, więc Ci nie przeszkadzałam. Ja Ciebie i Twojego eMa poznałam od razu.
Dorota123 08:24, 30 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Będziesz miała cudne wspomnienia.
A zdjęcie siebie na tle okna bym w ramki włożyła

Miałam nadzieję, że będziesz na spotkaniu i się poznamy. Mój osobisty fotograf nie popisał się robiąc zdjęcia, eM robił mi zdjęcia z Bożenką na tle okna, ale wyszło zupełnie ciemne i tej pamiątki brak. Jak mu zwróciłam uwagę, że albo palca wkładał w obiektyw, albo nie zwracał uwagi na zrobione zdjęcie to się obraził na mnie . Stwierdził, że on się godził tylko mnie zawieźć do Bożenki, a zdjęcia to już robił tylko grzecznościowo.
Gocha 08:51, 30 maj 2016

Dorota123 napisał(a)

Coś tam do Ciebie zagadnęłam, ale byłaś bardzo pochłonięta robieniem zdjęć, więc Ci nie przeszkadzałam. Ja Ciebie i Twojego eMa poznałam od razu.

Dorotko jeżeli coś do mnie nawet powiedziałaś to tym bardziej przepraszam.Ja byłam tak zauroczona tym ogrodem który widziałam po raz pierwszy że pewnie znając siebie chciałam porobić jak najwięcej zdjęć żeby móc często do niego wracać.Przyznam tez że byłam trochę oszołomiona taką liczbą ogrodowiczan i faktycznie nie wiedziałam chyba z kim pogadać. Miałam wrażenie że wszyscy dobrze się znają a ja nie kojarzyłam większości osób. A po drugie to Ty chyba zmieniłaś fryzurę- skróciłaś włosy - to tak jeszcze na usprawiedliwienie. Przepraszam jeszcze raz - strasznie mi głupio. Ale obiecuję że jak przyjedziesz do Lublina to na pewno Cię rozpoznam
09:23, 30 maj 2016
piękne zdjęcia masz od Bogdzi ...najatrakcyjniejsze to w oknie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies