Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Gocha 11:06, 25 maj 2016

Dorotko cudny nastrój tworzysz wieczorkiem przy świecach. Wiewiórki u mnie też biegają bo orzechy 3 wielgachne mam na działce. I te orzechy wiecznie mi gdzieś zakopują i drzewka wyrastają. Moje wiewiórki to akrobatki bo biegają po kablu od elektryczności między wysokimi słupami i chodzą po siatce ogrodzeniowej. Ale do nas blisko nie podchodzą.
Dorota123 12:59, 25 maj 2016

Gocha napisał(a)
Dorotko cudny nastrój tworzysz wieczorkiem przy świecach. Wiewiórki u mnie też biegają bo orzechy 3 wielgachne mam na działce. I te orzechy wiecznie mi gdzieś zakopują i drzewka wyrastają. Moje wiewiórki to akrobatki bo biegają po kablu od elektryczności między wysokimi słupami i chodzą po siatce ogrodzeniowej. Ale do nas blisko nie podchodzą.

Moje rude kitki też po siatce biegają, czasem jak je obserwuję na świerkach widzę jak tracą przyczepność i niby spadają. Łapki mają tak chwytne, że byle czego się złapią. Za miłe słowa dziękuję.
Dorota123 13:03, 25 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękny tworzysz nastrój Goście ogrodowi też świetni
A te dekoracje kwiatowe wytrzymują takie podgrzewanie???

Kwiaty na lampionach jak są żywe to dekoracja i tak jednorazowa. Sztuczne wytrzymują bez problemu, ale tak szczerze to nie oglądałam ich. Dwa lampiony są dość duże, najbardziej zagrożony ten najniższy.
Donia72 14:54, 26 maj 2016

Dorotko, pozdrawiam
makkasia 23:15, 27 maj 2016

Dorotko u Ciebie jak zwykle klimatycznie i romantycznie
Wiewiór zazdraszczam bardzo lubię te sympatyczne zwierzątka, kiedyś kręciły się u mnie ale już dawno ich nie widzialam ...
macham i życzę pięknego weekendu
Dorota123 14:19, 29 maj 2016

makkasia napisał(a)
Dorotko u Ciebie jak zwykle klimatycznie i romantycznie
Wiewiór zazdraszczam bardzo lubię te sympatyczne zwierzątka, kiedyś kręciły się u mnie ale już dawno ich nie widzialam ...
macham i życzę pięknego weekendu

Widzisz weekend minął bardzo miło. W pięknym miejscu i ze wspaniałymi ludźmi. Wspomnienia i zdjęcia zostaną na długo.

Mieć okno z takim widokiem - marzenie.

[im

size=640x424]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/113/1137755/original.JPG[/img]
Dorota123 14:34, 29 maj 2016

To syn i wnuczka Bożenki.

Z Ewą - Skąpana w słońcu
Dorota123 14:35, 29 maj 2016

Od lewej stoją: Kasya, Rozark, Ryska, Mariolka(koleżanka Margarete i juz i nasza), Kasia-Luiza (nie ma watku ale ostatnio pokazywalismy jej piękny ogród na pierwszomajowym spotkaniu)Yolka, Danusia -koleżanka Pani Przyrody i równiez juz nasza, Ja czyli Bogdzia, Ewa-Luteczka w niebieskiej bluzce, Justyna eee-tam, Robert, Małgorzata O, Jankosia, Anna Ch, Karoka, za Karolą jasne własy Mathildis, Pani Przyroda,Anipla, AgataC,Ania z ogrodu z pergolą, Ren 133, Chell z koleżanką i M ale czyj M nie wiem,
siedza od lewej: Ewsg, Margarete, Nikita, Luki, Mała Mi, Ela kuzynka Margarete zaprzyjaźniona z nami, Dorota 123.
Fotografie robiło conajmniej pięciu mężów i byli jeszcze GabiK z Jarkiem i Laurką, Kuklik z fajnymi dzieciakami-młodzieżą i mój syn z wnusią

Dorota123 14:45, 29 maj 2016

Tu widać jak wielkie są krzewy u Bożenki. Tylko niech nikt nie pomyśli,że one same tak sobie rosną. Co dzień samo podlewanie ogrodu trwa 5 godzin, a działka na 35 arów.

yolka 14:51, 29 maj 2016

Super spotkanie w przepięknym ogrodzie, cieszę się, że Cię poznałam - choć nie od razu