Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 21:33, 27 paź 2017

Anitka napisał(a)

Dorotko piękne kadry jesiennego ogrodu. Super ci kwitną ponownie ostróżki. U mnie nawet nie zamierzają o tym pomyśleć a co dopiero coś w tej kwestii zrobić.
Ostróżki po pierwszym kwitnieniu ścinam prawie po ziemi, nie czekam na zawiązanie nasion. Wtedy one starają się szybko odrosnąć i ponownie zakwitnąć. Co roku moje powtarzają kwitnienie, jeszcze teraz sporo ich kwitnie.

Dorota123 21:41, 27 paź 2017

Iwonka napisał(a)

Fantastyczny pomysł z tymi kasztanami. Wykorzystam Dziś zbierałam kolorowe liście do świeczników. Wypatrzyłam gdzieś, że fajnie można nimi ozdobić zwykły słoik i włożyć podgrzewacz do środka. Ciekawe jaki efekt będzie o zmroku.
Efekt będzie fajny, też widziałam tę inspirkę.

Dorota123 21:48, 27 paź 2017

Bogdzia napisał(a)
Swietny pomysł miałas by do rozplenicy dodac kasztany i liscie , swietnie wyszło.
Dziękuję, majpierw do flakonu wrzuciłam kasztany i związane na dole rozplenice, po kilku dniach dorzuciłam zaschniętych liści i na wierzch znów pojedyncze kasztany. No i wyszło.

Dorota123 21:53, 27 paź 2017

anabuko1 napisał(a)
Piękny jesienny ogród. Na chmurki nie patrzę; (
Tylko na te różne kolorki .
Trawy z tymi kotkami wyglądają cudnie.
Kurcze nie wiem czemu wcześniej one mi się nie podobały. A teraz już podobają i chce mi się ja mi eć w ogrodzie. I to bardzo
Rozplenice to piękne trawy, mam ich 3 gatunki, ta najbardziej mi się podoba. Za pochwały dziękuję. Nigdy nie udało mi się rozmnożyć jej z siewu.

sylwia_slomc... 22:06, 27 paź 2017

Dortka ja to będę zawsze powtarzać , że Ty się marnujesz w tej robocie, powinnaś na poważnie florystyką się zajmować, byłabyś jedną z najlepszych Cudne dekoracje, u nikogo nie ma tak wysmakowanych jak Twoje. Ogród wysmakowany jesienią, śliczny
Rumianka 22:16, 27 paź 2017

Powtarzam to samo za Sylwią,,,marnujesz się...
kasiek 19:40, 28 paź 2017

O jak uroczo Ależ masz piękne donice z terakoty, sama kleiłaś?
Milka 08:59, 29 paź 2017

Doritko, piękne zdjęcia, złapałaś i kolor i słońce Dekoracje też zachwycają
Z ostróżkami też tak robię, ale w tym roku nie powtórzyły kwitnienia, podobnie i róże, niektóre po cięciu nie kwitły, no cóż, każdy sezon inny, pozdrawiam
Dorota123 18:27, 29 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dortka ja to będę zawsze powtarzać , że Ty się marnujesz w tej robocie, powinnaś na poważnie florystyką się zajmować, byłabyś jedną z najlepszych Cudne dekoracje, u nikogo nie ma tak wysmakowanych jak Twoje. Ogród wysmakowany jesienią, śliczny
Dziękuję za miłe słowa Sylwio ja nie nie chodzę do pracy już ponad rok, ale obraca się na lepsze. Jak to żartem się mówi jestem młodsza o ponad 10 kg jak widziałyśmy się ostatnio. Moje ostatnie zainteresowania poszły w kierunku wypieków piernikowych. Oto moja pierwsza w życiu piernikowa chatka. Mój wnuczek jak ją zobacaył to pierwsze pytanie było, czy ona jest prawdziwa i czy może ją ugryść. Zrobię całą osadę. Pachnie pięknie i bardzo dobra w smaku.

Dorota123 18:38, 29 paź 2017

Rumianka napisał(a)
Powtarzam to samo za Sylwią,,,marnujesz się...
Nie przesadzajcie dziewczyny, tu na forum wiele osób ogląda moje wypociny, a jeśli ktoś napisze coś miłego bardzo mnie to cieszy.

Właśnie zmieniłam dekoracje na komodach.