Dorota jak bardzo lubie suche bukiety robie je co roku juz mam materal nazbierany tylko zrobic. Nie pomyslalam o tych suchych lisciach w szklanych wazonach. Mam takie piekne liscie klonu.
Zrobie doswiadczenie z gałązkami perukowca ma ladne przebarwienia.
Trzmielina oskrzydlona ma duzo owoców czerwonych tez sie nadaja do suchych bukietow.
Dorotko piękne kadry jesiennego ogrodu. Super ci kwitną ponownie ostróżki. U mnie nawet nie zamierzają o tym pomyśleć a co dopiero coś w tej kwestii zrobić.
Fantastyczny pomysł z tymi kasztanami. Wykorzystam Dziś zbierałam kolorowe liście do świeczników. Wypatrzyłam gdzieś, że fajnie można nimi ozdobić zwykły słoik i włożyć podgrzewacz do środka. Ciekawe jaki efekt będzie o zmroku.
Piękny jesienny ogród. Na chmurki nie patrzę; (
Tylko na te różne kolorki .
Trawy z tymi kotkami wyglądają cudnie.
Kurcze nie wiem czemu wcześniej one mi się nie podobały. A teraz już podobają i chce mi się ja mi eć w ogrodzie. I to bardzo
Lubię robić bukiety z wszystkich roślin i tych świeżo ściętych i zasuszonych. Perukowce rzeczywiście mają w tym roku ognistą barwę, ale i moje liście były czerwieniutkie z winobluszcza. Suszone w ciemnej kotłowni, po zasuszeniu nic nie zostało z ich pięknego koloru. Kiedyś używałam korali trzmieliny do suchych bukietów, ale jak zaczęły pękać przestały mi się podobać. Może teraz innym spojrzeniem bym ją obdarzyła, ale niestety nigdzie jej nie widziałam.