Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w Pisarzowicach - Święto Kwitnących Azalii - maj 2014

Spotkanie w Pisarzowicach - Święto Kwitnących Azalii - maj 2014

BarbaraM 11:16, 16 maj 2014

Aaaa...no to już nie mam innych propozycji.
dajana 11:18, 16 maj 2014

Niestety dziewczynki jutro ma być tak jak dzisiaj czyli zimno wiatr i deszcz U mnie leje od wczoraj bez przerwy Nie założę kaloszy bo wysiądą mi bardziej stawy od gumy, nie mogę ich nosić Jeśli przychylicie się do propozycji Barbary piszę się na termin za tydzień .Pogoda ma być wtedy cudna .Z jutrzejszego wyjazdy jestem zmuszona zrezygnować. Oczywiście z bólem serca to piszę i liczę na zmianę terminu
kasiek 11:23, 16 maj 2014

Ja spoglądam na drogi z Krakowa do Pisarzowic...
U mnie grafik spotkaniowy tak napięty ze nie mam szans na zmiany terminu . Do tego dzieci mam u mamy.
Nie wiem czemu ale nie mam złych przeczuć. Cały czas patrze na wiadomości i akturat te rejony nie wydają sie zagrożone.
Co do zwiedzania w deszczu - no moze fakt ze mało przyjemne ale za to przestrzeń i brak ludzi to dla mnie spory atut. Jeszcze nie mam pewności, ale jakoś mi się wydaję że jednak sie jutro zabiore i Agatke zgarne po drodze
AniaDS 11:29, 16 maj 2014

Ja jestem pod znakiem zapytaia, jak będzie bardzo brzydko, to oczywiście nie dojadę, z dwójką maluchów nie za bardzo ma to sens w taką pogodę.
Ale też obserwuję pogodę i to dziś jest kumulacja, od jutra ma być poprawa.
Gdyby to były tylko przelotne deszcze, to nie byłoby tak źle.

Czy jest ktoś, kto na pewno jedzie?
Czy wszyscy czekamy na lepsze wieści pogodowe?
malgorzata_s... 13:35, 16 maj 2014

Teraz tylko siępa, woda opada. Białka opadła Jeśli nie będzie padało to wszystkie rzeki opadną Ja będę na pewno jeśli ktoś napisze że będzie Przy pięknej pogodzie tamtłum dziki i nie ma gdzie zaparkować czasem Jeśli nowy termin to proponuję przyszłą niedzielę Zdążymy od Bogdzi wrócići stawić się w Pisarzowicach
BarbaraM 13:36, 16 maj 2014

U mnie niedziela odpada. Wolę w przyszłą sobotę.
Agania 13:47, 16 maj 2014

Kasia jest nastawiona optymistycznie..................to dobrze, najgorzsze opady za nami.................słucham komunikatów i nie są złe........naważniejsze są przejezdne drogi, rzeki opadają, może się podnieść woda na Wiśle, ale w małopolsce jest spoko, na Pohalu może być gorzej, a w Pisarzowicach przeważnie zawsze pada w Święto kwitnących Azalii, a potem słońce wychodzi, my z Kasią na pewno będziemy
kasiek 14:14, 16 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
T Ja będę na pewno jeśli ktoś napisze że będzie

To sie szykuj na jutro

Jak się oczko w lutowym zimnie kopało to co to taki deszcz
Agania 15:15, 16 maj 2014

No właśnie, my jesteśmy zaprawione pogodowo, a ty w szczególności zimową robotnicą jesteś.............przygoda przed nami

Meldujcie, kto będzie jutro
gierczusia 15:58, 16 maj 2014

Jesteście niemożliwe ... Ja za tydzień na bank nie mogem , bo nawet Bogdzi odmówić musiałam przez ten cały Londyn i Chelsea Flower.. Wiec jedyny termin dla mnie to ten weekend....

Ale teraz tak mi wpadło ,ze skoro od jutra ma być poprawa to czemu nie jedziemy w niedzielę ???

...

Buziaki dla wszystkich zatroskanych pogodą