Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

Karabela 18:14, 21 cze 2014

Piekny psiak, faktycznie. Milosc od pierwszego wejrzenia ♥ pewnie tylko troszkę roboty z czesaniem, co? Ja len jestem
mam buka kolumnowego u siebie Rohan Obelisk. Jest cudny. Teraz mysle o jakimś drugim- purple fountain tez chyba jest ciekawy i nie rośnie duży
ewakatowice 19:51, 21 cze 2014

Karabela napisał(a)
Piekny psiak, faktycznie. Milosc od pierwszego wejrzenia ♥ pewnie tylko troszkę roboty z czesaniem, co? Ja len jestem
mam buka kolumnowego u siebie Rohan Obelisk. Jest cudny. Teraz mysle o jakimś drugim- purple fountain tez chyba jest ciekawy i nie rośnie duży

Buki są cudne, Purple fountain wprowadza do ogrodu trochę mrocznej tajemnicy, bardzo w moim guście

psiak, chodzi do fryzjera bo ja nie daje rady go czesać, on panikuje ja się denerwuje...

Chętnie zobaczę zdjęcia Twojedo buka
Karabela 20:11, 21 cze 2014

jutro zrobię buka i perspektywę a purple fountain myślałam zeby zestawić z dwoma filiffera aurea nana, trzmieliną na kulce i może 2 tuje wschodnie żeby troszkę łagodniej przejść kontrastem... ale u mnie codziennie zmieniają się pomysły, a potem nagle impuls i w 3 sekundy robię coś zupełnie innego
ewakatowice 20:53, 21 cze 2014

Karabela napisał(a)
jutro zrobię buka i perspektywę a purple fountain myślałam zeby zestawić z dwoma filiffera aurea nana, trzmieliną na kulce i może 2 tuje wschodnie żeby troszkę łagodniej przejść kontrastem... ale u mnie codziennie zmieniają się pomysły, a potem nagle impuls i w 3 sekundy robię coś zupełnie innego

brałas pod uwagę do tego zestawienia np. Świerk kłujący 'Glauca Globosa'?
w niebieskim odcieniu... i trzmieliny ładnie by odbijały ...
ale wiesz, ja się nie znam
Bardziej będę Ciebie prześladować hihih
Karabela 21:08, 21 cze 2014

a wiesz że nic nie mam niebieskiego...... hmmmmm.... love, prześladuj mnie proszę ale to chyba w moim wątku żeby Tobie nie zaśmiecać
nicol21 00:36, 22 cze 2014

Jeszczem nie w pełni zdrowa, ale mam nadzieję że niebawem. Jutro dzień powrotu. Fajnie było nałapać energii i spotkać się z paroma osobami, no ale czas wracać do siebie i ....swojego ogórka
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magda_ 08:39, 22 cze 2014

Aguś gratuluję uznania szefówki trzymam kciuki za buki
polinka 08:50, 22 cze 2014

Mój ogród również jest malutki a mam już 4 drzewa liściaste, docelowo ma być 8 Pan niech idzie sprzedawać lizaki a nie bawi się w ogrodnictwo Więcej szkody z takich pseudo ogrodników niż pożytku.
Dobrze, że eM. mądry i uciekł
Spokojnej niedzieli
ewakatowice 10:48, 22 cze 2014

polinka napisał(a)
Mój ogród również jest malutki a mam już 4 drzewa liściaste, docelowo ma być 8 Pan niech idzie sprzedawać lizaki a nie bawi się w ogrodnictwo Więcej szkody z takich pseudo ogrodników niż pożytku.
Dobrze, że eM. mądry i uciekł
Spokojnej niedzieli

Pan ogrodnik, to nie omieszkał pochwalić się 30 letnim doświadczeniem
Fakt, dobrze mój eMuś zrobił, potem w aucie stwierdzi, że ech, nie wypada cytować hehehhe ale ani jednego złotego tam nie zostawię. Moja noga tam już nie zawita, choćby nastał potop a tam była by Arka pełna roślin.
Mój nie ucieka jest stanowczy i nie toleruje jak byle ćwok w taki sposób się zachowuje.

Polinko, również miłego i leniwego wypoczynku niedzielnego ))
ewakatowice 10:49, 22 cze 2014

Magda_ napisał(a)
Ewuś gratuluję uznania szefówki trzymam kciuki za buki

Magdalenko, chyba trafiłam w dobry nastrój Danusi
Sama masz piękne zmiany, które nieustannie podglądam i trzymam kciuki.
Ciepło pozdrawiam