Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

aleksandra_g 22:00, 04 sie 2014

sabat powiadasz? ;>
Magda70 22:05, 04 sie 2014

Karabela napisał(a)
jeszcze jedna czeka

i ja
22:29, 04 sie 2014
Witaj Ewo
Poczytałam Twój wątek od tyłu w przód parędziesiąt stron Aż doszłam do zdjęcia metamorfozy..przedtem a dziś...niesamowite,dosłownie niesamowite i to w tak krótkim czasie.Ty normalnie jesteś mega szybka kobitka Bardzo mi się u Ciebie podoba,podwyższone rabaty,nasadzenia,grill to normalnie oczy "sobie wypatrzyłam" Wszystko idealnie dopasowane włącznie z brukiem. Twój ogród nazwałam...bombonierką pełną niespodzianek I jaka pyszna ta bombonierka a słodycze to ja uwielbiam

Pozdrawiam serdecznie
katiaxx 09:16, 05 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Ewuś, szukam czegoś na wrzosowisko, co to za sosenka u Ciebie na drugim zdjęciu
ewakatowice 09:52, 05 sie 2014

katiaxx napisał(a)

Ewuś, szukam czegoś na wrzosowisko, co to za sosenka u Ciebie na drugim zdjęciu

Sosna slizow( cokolwiek to znaczy). Kupiłam u Kulasa, wiosną spróbuję ją formować.
Sosnę chcę podsadzić bażyną, której niestety nie mogę znaleźć

ewakatowice 10:01, 05 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Witaj Ewo
Poczytałam Twój wątek od tyłu w przód parędziesiąt stron Aż doszłam do zdjęcia metamorfozy..przedtem a dziś...niesamowite,dosłownie niesamowite i to w tak krótkim czasie.Ty normalnie jesteś mega szybka kobitka Bardzo mi się u Ciebie podoba,podwyższone rabaty,nasadzenia,grill to normalnie oczy "sobie wypatrzyłam" Wszystko idealnie dopasowane włącznie z brukiem. Twój ogród nazwałam...bombonierką pełną niespodzianek I jaka pyszna ta bombonierka a słodycze to ja uwielbiam

Pozdrawiam serdecznie

Anula, Komplementy cieszą i jak mówi mój syn mogę nadymać się jak „paw”.
Mam mały ogródeczek więc to nie wyczyn „urządzić” kilka metrów.
Jednakże byłabym nie szczera gdybym napisała, ze nie cieszą i nie motywują takie komplementy.
Buziaki ))

lojalna_ 10:12, 05 sie 2014

Ja równiez witam serdecznie i jestem pełna zachwytu jak urzadzic taką powierznię, moj ogrodek tez malutki ale brak mi jeszcze globalnego pomysłu. Bardzo mi sie podobaja Twoje rozwiązania milutko wypoczywac w takim zielonym raju pozdrawiam
ewakatowice 10:21, 05 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Ja równiez witam serdecznie i jestem pełna zachwytu jak urzadzic taką powierznię, moj ogrodek tez malutki ale brak mi jeszcze globalnego pomysłu. Bardzo mi sie podobaja Twoje rozwiązania milutko wypoczywac w takim zielonym raju pozdrawiam

Jolciu, witam serdecznie!
Milutko, że z okolic i jeszcze posiadaczka równie małej przestrzeni.
Na forum znajdziesz mnóstwo inspiracji, ciekawych ogrodów jak i życzliwych i pomocnych osób

Zdecydowanie zanim zasadzisz cokolwiek musisz wiedzieć co Ci się podoba lub czego nie chcesz i już z górki
polinka 11:08, 05 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Anula, Komplementy cieszą i jak mówi mój syn mogę nadymać się jak „paw”.
Mam mały ogródeczek więc to nie wyczyn „urządzić” kilka metrów.
Jednakże byłabym nie szczera gdybym napisała, ze nie cieszą i nie motywują takie komplementy.
Buziaki ))

W małym ogrodzie wszystko widać jak na dłoni, w dużym jak coś sknocisz można gdzieś to ukryć, zamaskować.
W małym możesz poświęcisz więcej czasu na pielęgnację, nawozy, obejrzenie każdego listeczka itd. a w dużym cieszysz się powierzchnią. I powiem Ci, że z dziką radością zamieniłabym się na duży ogród
11:16, 05 sie 2014
Ewo małe ogrody są na pewno trudniejsze do aranżacji bo miejsca nie za dużo a tak trzeba wszystko fajnie połączyć by nie przedobrzyć i nie przeciążyć całości.U Ciebie jest idealnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies