Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 09:16, 06 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Kilka zmian i nowości w jeden dzień , matko i córko kto za Tobą nadąży twoja metamorfoza ogrodu i werandy mnie zdumiewa i zachwyca dziewczyna szalona i w dodatku z ogromnym wyczuciem stylu i gustem

Jolcia,
Zobaczymy jak Ty złapiesz „bakcyla” ogrodowego…
Za komplementy dziękuję są miłe, bardzo miłe !

Jolcia, jak chcesz to możemy rano wspólnie biegać
Sebek 09:29, 06 sie 2014

A ja mooogę???
ewakatowice 09:41, 06 sie 2014

Sebek napisał(a)
A ja mooogę???

Sebuś, TY przecież zawsze!
ewakatowice 09:55, 06 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Zdolna dziewczyna z Ciebie. A kudlatego to ja chyba jeszcze nie widziałam???

Marzenko, nasz domownik to polski owczarek nizinny, z rodowodu Krakowiak.
Ja to powiedział syn kiedy go zobaczył po raz pierwszy „nie za ładny ale pokochamy”

ewakatowice 10:03, 06 sie 2014

Magda_ napisał(a)

dopiera jak Danusia o niej wspomniała to ją zauważyłam faktycznie fajna - sama robiłaś??

Madziu, aż tak zdolna to nie jestem. Chociaż powiem w tajemnicy, że muszę kupić cienki drucik i na szydełku czosnki zrobię do ogródka
10:11, 06 sie 2014
ewakatowice napisał(a)

Marzenko, nasz domownik to polski owczarek nizinny, z rodowodu Krakowiak.
Ja to powiedział syn kiedy go zobaczył po raz pierwszy „nie za ładny ale pokochamy”

i jak nie pokochać takiego milusińskiego Toż to mordeczka śliczna
ewakatowice 10:21, 06 sie 2014

baraga1904 napisał(a)
...Ewuś, gdzie Ty tego kudłatego chowałaś przed nami? albo ja już taka sklerotyczka że nie pamiętam?
...klatka bardzo w stylu Danusiowym... rzeczywiście....
...widziałm Twoją Claire, moja niestety maiała w te upały kwiaty po max dwa dni i się obsypywały, teraz zostały mi tylko pączki wnioskuję, że ona upałów nie lubi za bardzo...
...pozdrawiam

Agusia, kudłatego nie ukrywam
Gdzie, kiedyś już pokazywałam

Róże mam trzy, dwie posadzone w pełnym słońcu i zdecydowanie gorzej znosiły upały, listki mdlały a kwiaty tak jak piszesz po dwóch dniach obsypywały się.
Róża posadzona w półcieniu, trzyma fason, kwiaty około tygodnia utrzymują po rozwinięciu, kwitnie nieustannie, ładniej przyrasta. Deszcz znoszą lepiej a niżeli upał.
Aga, jak Twoja Artemis?

lojalna_ 10:25, 06 sie 2014

Ewka czy my mieszkamy az tak blisko ? Haha
baraga1904 10:26, 06 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Agusia, kudłatego nie ukrywam
Gdzie, kiedyś już pokazywałam

Róże mam trzy, dwie posadzone w pełnym słońcu i zdecydowanie gorzej znosiły upały, listki mdlały a kwiaty tak jak piszesz po dwóch dniach obsypywały się.
Róża posadzona w półcieniu, trzyma fason, kwiaty około tygodnia utrzymują po rozwinięciu, kwitnie nieustannie, ładniej przyrasta. Deszcz znoszą lepiej a niżeli upał.
Aga, jak Twoja Artemis?

...Artemis podobnie jak Claire...w tej chwili nie ma kwiatów tylko bardzo małe pąki...i jest ich mniej niż u Claire... rośnie na patelni niestety, myślę że w lepszej konndycji i kwitnieniu to chyba dopiero za rok będzie...
...w domu rodzinnym tez miałam tego owczarka nizinnego...to kochany kudłacz..
ewakatowice 10:31, 06 sie 2014

baraga1904 napisał(a)

...Artemis podobnie jak Claire...w tej chwili nie ma kwiatów tylko bardzo małe pąki...i jest ich mniej niż u Claire... rośnie na patelni niestety, myślę że w lepszej konndycji i kwitnieniu to chyba dopiero za rok będzie...
...w domu rodzinnym tez miałam tego owczarka nizinnego...to kochany kudłacz..

Korci mnie aby przesadzić róże, jednak to bardziej im zaszkodzi a niżeli warunki atmosferyczne (chyba).
Z zakupem róż wstrzymałam się, piękne ale kapryśne angielki. Może młodziutkie, potem nabiorą wigoru?

Wybór na owczarka nizinnego pokierowanym był przede wszystkim cechami charakteru