Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

lojalna_ 16:49, 06 sie 2014

Ewka własnie przed chwilką mierzyłam te mebelki w sklepie czy na teras wejda, albo trzeba go bedzie powiekszyc oj ślicznosci u Ciebie w moim klimacie i nad pledem zachwyty czynie

Ale jak sie szydełkowac tak szybko nauczyc zdążyłaś kobitka zdolna jestes moze Ty jesteś jakas supermenka hm?
ewakatowice 17:03, 06 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Ewka własnie przed chwilką mierzyłam te mebelki w sklepie czy na teras wejda, albo trzeba go bedzie powiekszyc oj ślicznosci u Ciebie w moim klimacie i nad pledem zachwyty czynie

Ale jak sie szydełkowac tak szybko nauczyc zdążyłaś kobitka zdolna jestes moze Ty jesteś jakas supermenka hm?

Ciekawe czy stolik trafisz, za swoim to po wszystkich O. dzwoniłam i w Tychach dopadłam a kupowałam bodajże pod koniec maja.
Resztę w Katowicach z transportem. Mam 6 elementów i na tarasie górnym są a taras jest niewielki.

Nie supermenka ale współczesna kobieta. Oto cała ja.

ewakatowice 17:04, 06 sie 2014

Karabela napisał(a)
Oczywiście że moda i uroda też, ogrody i gotowanie zbieram ksiazki kucharskie.
i robię pyszną kawkę, zaraz przygotuje i czekam; )

to pijemy razem kawkę a fusy pod hortensję zanieś !
Enya73 17:41, 06 sie 2014

Prawdziwa kobieta renesansu z Ciebie. Pled przepiękny. Kranik ekstra. Ogródek jak marzenie.

P.s. Sukienkę na drucikach robioną też już dałabyś radę? Nie robisz przypadkiem warsztatów z szydełkowania? Ja pierwsza chętna w kolejce.

Pozdrawiam serdecznie.
nicol21 18:24, 06 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Wybór na owczarka nizinnego pokierowanym był przede wszystkim cechami charakteru

Że niby tak jak Ty ma ADHD ogrodowe

Pled extra - coś Ty na wakacjach go dziergała? Kranik też czad!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ewakatowice 18:46, 06 sie 2014

nicol21 napisał(a)

Że niby tak jak Ty ma ADHD ogrodowe

Pled extra - coś Ty na wakacjach go dziergała? Kranik też czad!!

Ewelinka, mój pies jak był młodziak to bardziej jak Osioł z Kubusia Puchatka
Albo ’Se” pójdę albo nie. Z nikim innym się nie ruszał na spacer tylko ja. Z czasem znacznie się poprawiło. Jak wracamy do domu to pędzi jak głupi do mnie inni albo są albo ich nie ma… ha. Jak wyjeżdżam to jakby psa nie było, siedzi bidulek pod drzwiami i czeka… cichutko.
Mój pies i ja uzupełniamy się hhahahah

Owy pled to moje pierwsze dzieło szydełkowe. Zobaczyłam i postanowiłam, że sobie zrobię. Nie wiedząc, że to taka upierdliwa robota.
Powinnam zacząć od małej serweteczki a nie koc, kocyś, pled … poszłam na całego głupia.
ewakatowice 18:50, 06 sie 2014

Enya73 napisał(a)
Prawdziwa kobieta renesansu z Ciebie. Pled przepiękny. Kranik ekstra. Ogródek jak marzenie.

P.s. Sukienkę na drucikach robioną też już dałabyś radę? Nie robisz przypadkiem warsztatów z szydełkowania? Ja pierwsza chętna w kolejce.

Pozdrawiam serdecznie.

Anitko, warsztatów nie robię póki co… jednak zamiast marzeń o restauracji to w instalacje pójdę hahha

Sukieneczkę dziecięcą zrobiłam, nawet 2 komplety firanek dla siostry, nie licząc rozdanych poduszek,kocysiów, woreczków z lawendą …fuuuj

Sebek 20:09, 06 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Mam nadzieję, że mój eMuś nie będzie zazdrosny
ile biegasz?

Ile dam radę Na zewnątrz biegalem tylko po Brukseli, a tak to zawsze na bieżni, po której biega się całkiem inaczej Jeśli padnę przy Twoim tempie i odległości to.... kiedyś wstanę i pobiegnę dalej
gusiarz 20:48, 06 sie 2014

Mebelki piękne... sama takie mam hihihi ... bo to chyba te z O. są? Ewuniu czarownico szydełkowa... jak to trzy tygodnie ci zeszło??? Ja bym pewnie pół roku robiła... Wolę druty lub szycie Korci mnie taki jeden pled druciany... może jesienią będzie więcej czasu...
Madzenka 06:36, 07 sie 2014

Ucalowalam te brzydką ze aż piekna morgę kudłatego cudny jest!!! Tak samo mówie o moim Tytusie, tak brzydki, że aż ładny

Szydełkowanie.... Ah budze sie zlana potem na samą myśl o tym :