Sam nie wiem po co tym czosnkom aż tak duże liście skoro później i tak schną nim kwiat zawiążą ?
U mnie wszystko obsadzone na maxa więc o nowych nabytkach nawet nie myślę Udanych zakupów
Rozplenica nie wykazuje oznak życia w gruncie Może jeszcze na nią za wcześnie albo już dawno po niej Ot ci zagadka ? Z nasion jakie wysiałem mam zaledwie 5 doniczek na parapecie Bida i nędza
Przemku, wiosna u Ciebie na bogato Tyle roślin już kwitnie aż nie do wiary Ciemierniki masz cudowne Ta ilość hiacyntów w jednym miejscu jest urocza Pozdrawiam pracusia
Może po to samo po co tulipanom nie powinno się ich ścinać po kwitnieniu-odżywiają cebulę? Tak sobie zgaduję.
Ja z kolei nie mam kasy ale na kilka roślinek wyskrobię.
Ostatnio w dialogu ze mną jakiś pesymizm przebija od Ciebie, mam nadzieję, że u Ciebie dobrze, domyślam się, że jesteś przeciążony pracą.
Rozplenice te wieloletnie też nadal w ziemi siedzą więc może nie ich czas jeszcze. Poczekaj trochę.
Ale u ciebie już wiosennie kwietnie i kolorowo, zieleń aż kipi.
Wpadła mi w ręce nazwa rozplenicy, która w minionym sezonie wzbudzała duze zainteresowanie w Twoim ogrodzie to penisetum pegasus.