Asia asiak Cieszę się że moje początki wiosny przypadły Ci do gustu. Z upływem czasu będzie coraz więcej ciekawych kompozycji i inspiracji.
Marta Ani się waż poprzestawać na robieniu zdjęć w swoim ogrodzie, Twoje są zawsze zjawiskowe a moje to amatorszczyzna.
Paweł Ławka od dawna za mną chodziła i w końcu przyszła do mojego ogrodu

Ptaki są zjawiskowe i unikalne, dla uściślenia dodam że to para czapli

Donice jak zawsze rozpoczynają ogrodowy sezon bo tylko w nich o tej porze roku można zaszaleć z kwiatami. Również pozdrawiam.
Aniu Dziękuję serdecznie za miłe słowa i odwiedziny
Mireczko 

Moje carexy w donicach zimę spędziły w cieplarnianych warunkach dlatego takie ładne, te w gruncie będę przycinał.
Asia Ptakami nie zdążyłem się pochwalić ale za to czym innym owszem, zdjęcie bezcenne i tylko do użytku własnego
Justynka Iście wiosenna u mnie pogoda, ciepło i deszczowo. Mam nadzieję że zaczęci to cebulowe do kwitnięcia na rabatach.
Asia Johanka77 Buziaczki
Ewa Potwierdzam, ławka bardzo wygodna. Zaprojektowana przez uznanego architekta, klasyk w Angielskich ogrodach. Ciemierniki zakupiłem na giełdzie kwiatowej, takich gigantów jeszcze u siebie nie miałem, egzotycznie wyglądają.
Elisa Bardzo dziękuję. Dekoracji będzie jeszcze więcej w ogrodzie, przesyłki spływają z całej Polski. Dziś przyszedł kot na płot i królik wielkanocny na stół.
Renata Dziękuję za uznanie.
Sylwia Może uda Ci się zrealizować marzenia z pawiami jeszcze w tym roku, czego serdecznie życzę.
Basia Ptaki w podziękowaniach kłaniają się nisko
Edyta Po zimie energetyczne kolory jak najbardziej wskazane. Pozdrawiam.