Witaj Przemku Cudowną masz wiosnę w ogrodzie Ławeczka moje marzenie....., Przepiękne donice i dodatki......Cały ogród jest niesamowity Zapraszam również do mojego ogrodu
Zajączek w tym roku był bogaty, przyniósł kolorową wiosnę Uwielbiam bratki wczesną wiosną, przeszło 100 sztuk w donicach a kto wie może będzie więcej
Donice w moim ogrodzie są obowiązkowe i choć obiecuję sobie że będzie ich coraz mniej bo wymagają podlewania jest wręcz odwrotnie, coraz więcej. Buziaki dla Ciebie świąteczne
Znowu jak tak dalej pójdzie to wydasz krocie na uzębienie
Hej Reniu,
Krokusy kwitną partiami, te w cieniu jeszcze w powijakach. Cieszę się że efekt przypadł Ci do gustu
Szkoda wielka tych narcyzy
Dzięki Madziu za pochwały
Rdzą malowane to hit tego roku w ogrodach, wykonane przez mojego znajomego. Mam tej biżuterii więcej ale na tej sesji nie załapała się na zdjęciach, wkrótce pokażę.
Witaj Agato
Twój ogród dobrze znam, nie w sposób go przeoczyć z tymi dodatkami.
Ławka to nowy nabytek, ładnie się prezentuje, zobaczymy jak się będzie sprawować w przyszłości. Dziękuję za wyrazy uznania, pozdrawiam.
Przemuś! Tak ślicznie i kolorowo, że już nie powiem co mi ścisnęło. Cudownie. Rdzawe ozdoby świetne, czy znajomy sprzedaje również? Chętnie bym coś przygarnęła.
Wkroczyłeś w wiosnę z przytupem. Jakie plany na ten sezon, bo tak tajemniczo napisałeś?
Ilość donic powalająca Już wyobrażam jaki będzie szał jak wszystko zakwitnie Biżuteria rdzą malowana bardzo mi się podoba, ale ciężko mi się zdecydować na wzór i nie mam pomysłu gdzie je umieścić w ogrodzie.