Nie no chyba muszę usunąć Cie z obserwowanych przez Ciebie tylko w kompleksy wpadam a tak poważnie to pięknie! Gdzie kupujesz takie super gadżety do ogrodu? Ja szukam, szukam i znaleźć nie mogę nic fajnego
Hmm ... będę musiał wziąć to pod uwagę przy kolejnej porcji zdjęć
Ewuniu kolory obowiązkowe wiosną, nie mogę się ograniczyć do paru, mam wszystkie.
Z tym czasem z każdym następnym sezonem jest coraz gorzej, chodzę zazwyczaj spać grubo po północy, wstaję wcześnie a i tak wszędzie zaległości.
Twoje narcyzy już pewnie w ogrodzie, moje w gruncie powoli zaczynają kwitnąć.
Owszem, zimy praktycznie nie było, większość roślin ładnie przezimowało. Zobaczymy jak będzie z trawami, widzę że stipa padła a co do reszty wkrótce się dowiem
Asiu dziękuję ale to dopiero przedsmak wiosny jak trawa się zazieleni i zakwitną tulipany to będzie pełną gębą
Podziękował za miłe słowa Owszem znajomy prowadzi sklep online, podeślę Ci namiary. Duży wybór, pewnie znajdziesz coś dla siebie.
Plany jak zawsze remontowe, nowy taras który jest już rozkopany i od maja przychodzi ekipa do dachu na garażu. W ogrodzie nie planuję większych zmian, będę dbał o to co już posiadam.
Donic jest całe mnóstwo, stoją wszędzie gdzie okiem nie spojrzeć. Ten rok w ogrodzie ma być bardzo kolorowy, wracam do korzeni
Ewciu miałem podobny dylemat przy składaniu zamówienia na biżuterię ogrodową, udało mi się wybrać 6 motywów które obecnie zdobią mój ogród. Tobie też się uda, spróbuj na spokojnie coś dla siebie wybrać.
Amelciu wszystko świeżutkie z tego sezonu, u mnie starych kotletów się nie odgrzewa.
Radku większość donic w moim ogrodzie to ceramika. Jest również tworzywo sztuczne które zazwyczaj pojawia się na wiosnę w przypadku nasadzeń tulipanowych, praktyczne rozwiązanie dla mojego kręgosłupa.
Dodatków w ogrodzie jest faktycznie sporo, zmieniają się z porami roku, zazwyczaj są mobilne, nic w tym samym miejscu dłużej nie zagrzeje miejsca.
W różnych miejscach można znaleźć takie rzeczy, często zamawiam przez internet, kupujęna giełdzie kwiatowej i w sklepach stacjonarnych z działami dom i ogród.