Witaj Ewo! Zapraszam do odwiedzin częściej Byłem u Ciebie i oglądałem trawy Bardzo ładne sadzonki i ilość imponująca Ja niestety nie dostanę wszystkich zamówionych traw bo już są nie dostępne Zasmuciła mnie ta wiadomość
Przyleciałam się przywitać i napisać o niemocy, też mnie dopadła. W nocy byle jak spałam , z pracy wróciłam jakby powiedziała moja babcia "zgęziała". Na szczęście kochany M podsypie nawóz pod tulipki, krokusiki itp.
Witam serdecznie! To wszystko wina tej pogody bo ostatnio nas rozpieściła a teraz przypomniała sobie że jest marzec Ja rano zaspałem Budzik zastrajkował i nie dzwonił Latałem jak poparzony żeby zdążyć do pracy a teraz leżę sobie w łóżku i oczka mi się zamykają Dobrze że masz M który dzieli z Tobą pasje do ogrodnictwa Cebulowe już nakarmione a ja jeszcze nie dotarłem nawet do sklepu po nawóz Mój krokusik dzisiaj zakwitł ale po tych wiatrach nie wiem czy jeszcze żyje?
Przemku,przyleciałam od Ewy ,gdzieś przeczytałam ,że jesteś z małopolski ? to tak jak ja ,więc przyleciałam Cię pocieszyć ,sporo trawek dostaniesz w Jaworniku .pozdrawiam
Wielki dzięki za informacje Renatko Do Jawornika muszę tylko przejechać na drugą stronę Krakowa więc niedaleko Co ja bym zrobił bez Was! jesteście kopalnią wiedzy Pozdrawiam!
Proszę bardzo ,ja też mam troszkę km ,bo mieszkam blisko Balic ale warto ,bo mają i trawy i byliny i krzewy ,po drodze masz jeszcze fajną szkółkę w Krzywaczce wystarczy troszkę z Zakopianki zboczyć .pozdrawiam
Słyszałem też o szkółce w Krzywaczce ale jeszcze tam nie byłem Mieszkasz blisko Balic? Ja często tam bywam ze względu na lotnisko a i parę lat temu miałem na balickiej zajęcia na studiach UR
Co do Krzywaczki to Renia ma rację. Strasznie fajna ta szkółka. Dużo roślin w dobrych cenach. Trzeba zjechać z Zakopianki na bielską drogę. Szkółkę widać z samochodu, jest po prawej stronie
Ale dziewczyny zachęcacie i wabicie Koniecznie muszę się tam wybrać w jakąś wolną sobotę tylko muszę się trochę wzbogacić bo ostatnio za dużo wydaję na ogród Do kolejnej wypłaty będę na sucharach