Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 17:06, 17 mar 2014

iwonaal napisał(a)
Mi się też jeszcze nie zdarzyło, za to z listonoszem to, ho, ho...

Ja listonosza mam bardzo fajnego Pan Grzesiu zawsze jest miły i uprzejmy
Gardener27 17:18, 17 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
Przeczytałam ostatnie dwie stronki na resztę wpadnę wieczorkiem a odnośnie traw zamawianych z netu ja mam na świerzo wstawione trawki ,które zamawiałam 13.marca i są bardzo ładne sadzonki a i cena też przystępna także z traw jestem zadowolona . Wątek zaznaczam na poczytanie wieczorne.Pozdrawiam

Witaj Ewo! Zapraszam do odwiedzin częściej Byłem u Ciebie i oglądałem trawy Bardzo ładne sadzonki i ilość imponująca Ja niestety nie dostanę wszystkich zamówionych traw bo już są nie dostępne Zasmuciła mnie ta wiadomość
MagdalenaK8 18:13, 17 mar 2014

Przyleciałam się przywitać i napisać o niemocy, też mnie dopadła. W nocy byle jak spałam , z pracy wróciłam jakby powiedziała moja babcia "zgęziała". Na szczęście kochany M podsypie nawóz pod tulipki, krokusiki itp.
Gardener27 18:39, 17 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Przyleciałam się przywitać i napisać o niemocy, też mnie dopadła. W nocy byle jak spałam , z pracy wróciłam jakby powiedziała moja babcia "zgęziała". Na szczęście kochany M podsypie nawóz pod tulipki, krokusiki itp.

Witam serdecznie! To wszystko wina tej pogody bo ostatnio nas rozpieściła a teraz przypomniała sobie że jest marzec Ja rano zaspałem Budzik zastrajkował i nie dzwonił Latałem jak poparzony żeby zdążyć do pracy a teraz leżę sobie w łóżku i oczka mi się zamykają Dobrze że masz M który dzieli z Tobą pasje do ogrodnictwa Cebulowe już nakarmione a ja jeszcze nie dotarłem nawet do sklepu po nawóz Mój krokusik dzisiaj zakwitł ale po tych wiatrach nie wiem czy jeszcze żyje?
renatamama3 19:00, 17 mar 2014

Przemku,przyleciałam od Ewy ,gdzieś przeczytałam ,że jesteś z małopolski ? to tak jak ja ,więc przyleciałam Cię pocieszyć ,sporo trawek dostaniesz w Jaworniku .pozdrawiam
Gardener27 19:37, 17 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Przemku,przyleciałam od Ewy ,gdzieś przeczytałam ,że jesteś z małopolski ? to tak jak ja ,więc przyleciałam Cię pocieszyć ,sporo trawek dostaniesz w Jaworniku .pozdrawiam

Wielki dzięki za informacje Renatko Do Jawornika muszę tylko przejechać na drugą stronę Krakowa więc niedaleko Co ja bym zrobił bez Was! jesteście kopalnią wiedzy Pozdrawiam!
renatamama3 20:11, 17 mar 2014

Proszę bardzo ,ja też mam troszkę km ,bo mieszkam blisko Balic ale warto ,bo mają i trawy i byliny i krzewy ,po drodze masz jeszcze fajną szkółkę w Krzywaczce wystarczy troszkę z Zakopianki zboczyć .pozdrawiam
Gardener27 20:22, 17 mar 2014

Słyszałem też o szkółce w Krzywaczce ale jeszcze tam nie byłem Mieszkasz blisko Balic? Ja często tam bywam ze względu na lotnisko a i parę lat temu miałem na balickiej zajęcia na studiach UR
Maria667 20:30, 17 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Proszę bardzo ,ja też mam troszkę km ,bo mieszkam blisko Balic ale warto ,bo mają i trawy i byliny i krzewy ,po drodze masz jeszcze fajną szkółkę w Krzywaczce wystarczy troszkę z Zakopianki zboczyć .pozdrawiam

Co do Krzywaczki to Renia ma rację. Strasznie fajna ta szkółka. Dużo roślin w dobrych cenach. Trzeba zjechać z Zakopianki na bielską drogę. Szkółkę widać z samochodu, jest po prawej stronie
Gardener27 20:43, 17 mar 2014

Maria667 napisał(a)

Co do Krzywaczki to Renia ma rację. Strasznie fajna ta szkółka. Dużo roślin w dobrych cenach. Trzeba zjechać z Zakopianki na bielską drogę. Szkółkę widać z samochodu, jest po prawej stronie

Ale dziewczyny zachęcacie i wabicie Koniecznie muszę się tam wybrać w jakąś wolną sobotę tylko muszę się trochę wzbogacić bo ostatnio za dużo wydaję na ogród Do kolejnej wypłaty będę na sucharach