te bulwy to jakaś masakra, wychodzą na wierzch, nie mieszczą się no i pędy oczywiście też konkretne dlatego będzie je wykopywał mężuś
oj biedni Ci faceci...
ee tam biedni
przynajmniej poudawać że się im współczuję można Taki żarcik... bo się jeszcze obrażą tym bardziej, że nie u siebie jesteśmy a dyskusja taka... może nam to wybaczą
no jasne, że wybaczą !
Ja również sobie obiecuję, że już tego nie przesadzę a tu następny sezon i nowa koncepcja... że te rośliny ze mną wytrzymują jeszcze ale u Ciebie ładniutko mimo wszystko, dużo tu takich ogrodów ładnych to fakt... tylko mój taki obraz nędzy i rozpaczy
Trochę to ogarnąłem bo się wszystko poplątało Wcale się nie gniewam
już nie działa niestety generalnie nie przemęcza się w ogrodzie, czasu nie ma i pewnie też nie do końca lubi. Zresztą dobrze, że nie lubi
u mnie z kolei przymrozek trochę liście ściął ale dziś widziałam nowe kwiaty
Już nie przesadzaj że Twój ogród to nędza Każdy z nas ma inny styl a Ty postawiłaś na kolor co się chwali Ja przed zalogowaniem się na Ogrodowisku miałem inne upodobania do roślin a teraz to się zmienia co nie znaczy że odcinam się od korzeni
A Ty mnie nie małpuj! Mój ogród jest be! A nie Twój
No i bardzo dobrze, tak trzymać i dobrze, że ta dyskusję w jakiś sensowny dialog złożyłeś Pozdrawiam
Powoli może kiedyś zbuduję ten Rzym
Juzia nie małpuję Małpko Ty moja Nie ogród ale rośliny już zrobiły się mało fotogeniczne