Ja w tamtym roku rozmnażałem o tej porze koku i prawie wszystkie się przyjęły Nie jestem specjalistą w temacie ale na wiosnę chyba lepiej
Nigdy nie zamawiałem żurawek z sieci ale jak znajdę jakiś sklep warty polecenia odezwę się
Ufff....nadrobiłam....jaka ilośc żurawek! Ja tez zamówiłam kilkanaście, rożne odmiany....za rok dwa rozmnożę je sama i też ilość bedzie wtedy imponująca! trawy tez sadziłam teraz po wizycie w Wojsławicach
Także wyszło na to jakbyśmy sie zmówili na te zakupy i nasadzenia
Nie jestem jakimś fanem żurawek ale na tą czerwoną rabatę tylko one wydawały mi się odpowiednie Trawy dopiero będą zamawiane na wiosnę w ilościach hurtowych bo dużo ich ptrzebuję i z roku na rok ich coraz więcej u mnie
Wyjazdu do Wojsławic zazdroszczę bardzo Oglądam na bieżąco Wasze fotki z tego pięknego miejsca
Dziękuję za odpowiedź i za odwiedziny
U mnie to jeszcze busz na barak pracy nie narzekam, tylko koncepcji mi brak
Te łany kann i rozchodników to takie nadwyżki i tak hektarami rosną, bo miejsca dużo może i jest ale roślin dużo brakuje jeszcze oj dużo trzeba chyba skok na bank zrobić albo szóstkę trafić
Rośliny jednoroczne i te z ciepłych klimatów które trzeba wykopywać na zimę są piękne ale mnóstwo z nimi pracy Ja powoli z nich rezygnuję zastępując wieloletnimi
Spokojnie, małymi kroczkami dojdziesz do tego co chcesz osiągnąć ale trzeba czasu Nie od razu Rzym zbudowano