Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Ewa4 13:18, 23 mar 2014

Mathildis napisał(a)

chyba o ten ogród chodzi....przynajmniej tym ja się zachwycam... aktualnie jestem na stronie 577, więc mam trochę do nadrobienia
https://www.ogrodowisko.pl/watek/113-ogrod-sylwii-od-poczatku

P.S. za wiadomość dziękuję, jak się okazuje i ja tam kupuje

dokładnie ten ogród .Ciekawa jestem Twych wrażeń.
Gardener27 13:32, 23 mar 2014

Ewa4 napisał(a)

dokładnie ten ogród .Ciekawa jestem Twych wrażeń.

Ech co tu dużo mówić Po prostu ideał
Ewa4 22:41, 23 mar 2014

Oj tak masz rację .
MagdalenaK8 10:01, 24 mar 2014

Wpadłam pożyczyć miłego tygodnia i poczytałam u siebie że czekasz na róże , bardzo się cieszę i czekam na efekty nasadzeń. Oczywiście na zdjęcia sadzonek też...Nie było mnie na ogrodowisku dwa dni ale trochę podziałałam w ogrodzie, trochę gości było i zbrakło doby na wszystko ;(.
Gardener27 17:27, 24 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Wpadłam pożyczyć miłego tygodnia i poczytałam u siebie że czekasz na róże , bardzo się cieszę i czekam na efekty nasadzeń. Oczywiście na zdjęcia sadzonek też...Nie było mnie na ogrodowisku dwa dni ale trochę podziałałam w ogrodzie, trochę gości było i zbrakło doby na wszystko ;(.

Madziu jeśli wszystko sprawnie pójdzie jutro róże ma przywieźć kurier Oczywiście zdjęcia będą Pogoda nie dopisała dzisiaj Cały czas pada i jest chłodno Miałem w planach w drodze powrotnej z pracy wdepnąć do ogrodniczego bo maja wystawione piękne wrzośce ale tak lało że zrezygnowałem Ja również życzę miłego tygodnia Pozdrawiam!
MagdalenaK8 18:39, 24 mar 2014

U mnie też pada...jest szaro, buro i ponuro, pomiędzy kroplami deszczu zasadziłam lawendę, posiałam marchew, pietruszkę, cebulę, groszek, bób a dzisiaj po raz pierwszy pasternak . Rzodkiewka w inspektach jest już ładna . Cieszy mnie wszystko.... Szkoda że była pogoda pod psem bo teraz karmiłabym oczy Twoimi wrzoścami.
A wiesz że nie mam wrzośców . Muszę się poprawić ..i jutro postaram się wstawić zdjęcia.
Mathildis 19:08, 24 mar 2014

U mnie też tylko 4 na plusie i cały dzień pada...
Gardener27 20:44, 25 mar 2014

Dzisiaj dotarły do mnie róże Swany, Meidomonac i Red Fairy i było wielkie sadzenie Na razie efekt marny ale w sezonie będzie pięknie

I to co najbardziej lubię Gratis! Kubeczek z motywem róży

Ewa4 21:26, 25 mar 2014

Ej Przemku ja się tak nie bawię zamawiałeś trawy tam gdzie ja był gratisek teraz róże znowu gratisek jak Ty to robisz bo ja nie dostaję gratisków o co tu chodzi hehehe.No róże w reprezentacyjnym miejscu widzę a nawozisz je odrazu po posadzeniu bo ja posadziłam moje i chyba teraz nawozem je podsypię nie wiem czy dobrze myślę?
Gardener27 21:32, 25 mar 2014

Ma się ten urok osobisty Sam nie wiem jak to się dzieje ale takie gratiski zachęcają klientów do kolejnych zakupów Na zdjęciach nie widać bo już zapadał zmierzch ale nawozem od razu podsypałem po posadzeniu i podlałem Marzec jest najlepszym miesiącem na zasilanie róż Podsypuj śmiało Pozdrawiam!