Hmmm ... nie Już taki ze mnie typ który podąża własną drogą ale za link bardzo dziękuję Wizyty w księgarni są dla mnie bezcenne Nowego obiektywu zazdroszczę Ciekaw jestem jakości zdjęć Krople rosy będą uchwycone ? Ja muszę się z moim jeszcze trochę pomordować ponieważ cała budżet pójdzie na nowe rośliny
A ta Carol Klein to może też z jakiegoś programu tv o ogrodach? Podaj tytuł, to chętnie pooglądam Ostatnio wsiąkłam w Love Your Garden 2014
Agnieszko Mięta meksykańska jest zupełną nowością u mnie Zachęciło mnie do zakupu ładne zdjęcie na torebce He he he i gdzie tu logika i rozsądek Z tego co pisze producent na odwrocie to roślina wieloletnia dorastająca do 80 cm , wytwarza aromatyczne olejki Wykorzystywana jako surowiec lekarski Ja swoje pomidorro koktajlowe zawsze sieję pod koniec lutego Wcześniej nie ma sensu bo bardzo szybko rosną a i tak można je sadzić do gruntu po ostatnich przymrozkach Oczywiście najsmaczniejsze są czerwone odmiany Te żółte są dla mnie jakieś takie ,,trawiaste,, a te zielone/czarne przemilczę Poza fajnym kolorem w ogóle mi nie smakują