Dobry wieczór
Witam serdecznie wszystkich gości Ciężki dzisiaj miałem dzień a jutrzejszy nie będzie lepszy Na szczęście już w domu i można się zrelaksować przy dobrej literaturze i lampce wina Za oknem słychać deszcz ... czyżby pierwszy wiosenny ? Trochę wspomnień z lata ...
zabaEwo Zazdroszczę tego spotkania Z miłą chęcią bym go odwiedził tylko musiałbym pojechać ciężarówką bo z pustymi rękoma bym nie wyszedł

Oglądałem dwa filmiki w sieci z udziałem Pana Tadeusza Posiada ogromna wiedzę, pasję a do tego bardzo sympatyczny człowiek Nic dziwnego że zrobił na Twoim mężu wrażenie Trzymam kciuki za plany
Iwonko te piękne egzotyczne kwity w naszym klimacie wymagają wniesienia na zimę do domu
Elu Cieszę się że mogę inspirować Ech ... te zakupy Zawsze sprawiają przyjemność
Agato To już wiem do kogo się udać po porady w uprawie agapantów W którymś odcinku Gardeners World Carol Klein mówiła że agapanty wyhodowane z nasion kwitną dopiero na trzeci rok jak mnie pamięć nie myli Mam nadzieję że nie będziesz musiała tyle czekać Dziękuję za życzenia i odwiedziny
Ewo777 Oczywiście zdjęcia się pojawią po stworzeniu kompozycji
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego tygodnia