Gardener27
17:50, 25 lut 2015

Hehehe Witam Cię Kasiu serdecznie
Oj ... to niedobrze ale wszystko wyjaśnię

Pan Trawka jak go dziewczyny nazwały to Tadeusz Smal który posiada bardzo dobrze zaopatrzoną szkółkę traw i roślin trawopodobnych http://trawki.pl/?trawy-ozdobne,7 Tak się złożyło że robiąc u niego zakupy polecił mi carexa którego nie ma w ofercie Oczywiście wziąłem

Reszta zamówionych bylin będzie sadzona na rabatach zgodnie z podziałem kolorystycznym jaki sobie wymyśliłem na jesień by ogród nie był taki pstrokaty W donicach i skrzyniach będą królować jak zawsze jednoroczne Jeszcze nie mam koncepcji Wyjdzie w praniu jak odwiedzę giełdę kwiatową
Martwię się o te tulipany w donicach Za wcześnie je posadziłem Zima nie była mroźna i tak mi urosły Ten kolor masz rację wynika z braku światła Były one ponakrywane donicami by je gryzonie nie podgryzały Rozsmakowały się w tulipanach i wyżarły mi już połowę Na zewnątrz boję się ich wynosić Poodkrywałem je i niech się już dzieje wola nieba

Twoja stipa między kulami bukszpanowymi pięknie się prezentuje Ładnie przezimowała Na wiosnę trochę ją uczeszesz i będzie miodzio
Szkoda tej posianej ale ona tak szybko rośnie że nawet się nie obejrzysz a będziesz mieć taką jak przed stratą
Pozdrawiam