Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

nicol21 21:57, 12 mar 2015

Skrzynki bratkowe i cały płotek bardzo pocieszne i optymistycznie!
Areału do uprawy warzyw zazdroszczem!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Nallar 21:28, 13 mar 2015

Czuję się lepiej więc jestem, jak obiecałam.
Co tu tak cicho? gospodarz szlaja się po wątkach a swoim gościom nie odpowiada.
renatamama3 09:40, 14 mar 2015

Miałam dzisiaj skoczyć na giełdę,ale pogoda mnie odstraszył ,pojadę za tydzień .Brateczki będą na przywitanie Wiosny. Zaopatrzyłeś się na maksa w nawozy ,ja jeszcze nie mam nic,tylko dolomit do lawendy .pozdrawiam
Dorota123 16:13, 14 mar 2015

Bratki ślicznie prezentują się powieszone na białym płocie. Pozdrawiam wiosennie.
Ewa777 20:20, 14 mar 2015

Przemku, dziś posadziłam wiosenne kwiaty w nowych donicach Chcesz zobaczyć?
Madziarzeszow 06:48, 15 mar 2015

Wiosenne zdjęcia z bratkami piękne i te promienie słoneczka , jak mi ich brakuję , u nas zimno i ciągle pada brrr , ale jest zawsze nadzieja
pozdrawiam cieplutko i czekam na zdjęcia , przynajmniej u Was oko nacieszę widokami
Gardener27 14:07, 15 mar 2015

................................................................................. Witam wszystkich gości .................................................................................

Po intensywnych opadach przez cały tydzień i chłodzie przyszła wreszcie niedziela, ciepła i słoneczna Kalendarzowa wiosna już w sobotę a u mnie na stole rozgościły się bratki w towarzystwie turzyc Z pracami w ogrodzie niestety nic nie ruszyłem Hortensje czekają w kolejce do cięcia o różach nawet nie wspomnę a na opryski nie jest wystarczająco ciepło Mam nadzieję że najbliższe dni zmienią tę sytuację

Ewo Nallar wiesz że łobuz ze mnie jest ale jak trzeba pojadę do Częstochowy i osobiście kręgosłup wymasuję Tyle prac w ogrodzie przed nami ... dobra kondycja obowiązkowa

Kasiu Bardzo lubię bratki O tej porze są bardzo wyrazistym akcentem kolorystycznym i nie straszne im mrozy Widziałem że u Ciebie prace mocno zaawansowane Dbaj o siebie

Ewelino bardzo dziękuję za ciepłe słowa Areał warzywnikowy u mnie spory a i tak zawsze okazuje się że za mały na wszystkie zachcianki Zobaczymy jak to będzie w tym sezonie

Renato faktycznie sobota nas nie rozpieściła Możesz się spokojnie wybrać na giełdę Bratki i stokrotki już są w sprzedaży Dzięki dobroduszności mojej koleżanki z pracy mam te nawozy Muszę jeszcze kupić do niebieskich hortensji ogrodowych i trawnika

Madziu witam Cię serdecznie w moim ogrodzie U mnie tych promieni słonecznych też jak na lekarstwo Z utęsknieniem czekamy wszyscy na ocieplenie i eksplozję barw i zapachów

Ewo , Doroto dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam

Gardener27 14:11, 15 mar 2015

Gardener27 14:27, 15 mar 2015

Długo zastanawiałem się co począć ze stipą Jak pamiętacie została jesienią wykopana z gruntu i zimowała w gospodarczym Postanowiłem jej całkowicie nie ścinać tylko trochę przyciąć ...

Nallar 14:28, 15 mar 2015

Śliczności pokazałeś, tak jak się spodziewałam. Roślinki w koszyku cud, miód i orzeszki.
"Szkiletorowi" daje czas do końca miesiąca, jeśli całkiem nie przejdzie, zacznę się zastanawiać nad Twoją propozycją
Miłej niedzieli i radosnych chwil z Amelką.