U Ciebie już szachownice kwitną, a u mnie dopiero listki wyszły... Cieplej u Ciebie
Widzę, że ze zdrowiem lepiej, to dobrze
Pogoda z dnia na dzień lepsza Mi wystarczy, że jest słońce - od razu weselej Śliczne zdjęcia
Przemek, toż u Ciebie już szał kolorów!!!! Cudownie! Powiedz mi, gdzie masz posadzonego barwinka? Ja od lata mam moje sadzonki w doniczkach, wciąż jeszcze nie wiem gdzie znaleźć mu miejsce. A lubię go
Twoje szafirki tak jak moje - dostały płożących listków
Szachownica kwitnie już od tygodnia Jak ją sadziłem myślałem że będzie większa a to taki mały liliput ale ma swój urok
Ostatnie dni dosyć słoneczne Ciepło choć wieje silny wiatr Podlewanie by się przydało ale nie przy moim stanie zdrowia
Dzięki
Z dnia na dzień coraz więcej kolorów w ogrodzie Słońce mocno operuje i zachęca rośliny do kwitnienia
Barwinek u mnie rośnie pod orzechem laskowym Teraz ma dużo światła ale później jest schowany pod gęstą koroną drzewa Muszę nabyć barwinek o białych kwiatach z białą obwódką ... bardzo ładnie wygląda
Zapomniałem dodać Moje szafirki faktycznie mają jakieś dziwne liście Płożą się po ziemi i nie chcą się podnieść do góry Myślałem że to moja Mrówka tak po nich biega ale nie Czy to powód do zmartwień ?