Nowych rabat nie będzie a ogród niestety nie z gumy Na wisienkę mam już miejsce nieopodal płotka a jabłonkę będę musiał gdzieś upchnąć bo faktycznie już ciasno się robi Jurto będę sadził więc zobaczymy co z tego wyjdzie
Cześć Przemku! Ależ u Ciebie zrobiły mi się zaległości w podglądaniu... jestem hmm byłam ostatnio na etapie zakupu futra. Rany, kiedy to było.
No cóż, może kiedyś uda mi się troszkę nadrobić. Zostawiam gorące pozdrowienia
Kamczacką kupiłem pod wpływem impulsu Podobały mi się jej słupkowate owoce ale żeby je spróbować to już nie pomyślałem
Muszę kupić ziemię do borówek i je posadzić w słonecznym miejscu Będziemy dzielić się swoimi obserwacjami odnośnie tych roślin
Zakupy widziałam,śliczne. Jeśli masz dużo miejsca, to przeznacz na serduszkę około 1m, u bratowej pięknie się rozrosła. Można podsadzić niższymi roślinkami, żeby nie było pusto wokół niej.
Przemku ja w zeszłym roku posadziłam dwie kamczackie z marketu, w maju miały owoce i były w smaku słodkie tak samo jak borówka amerykańska, prawie się nie różniły, ale u mnie rosną w pełnym słońcu cały dzień. Jaka ty masz wystawę dla kamczackiej?