Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 20:13, 10 maj 2015

Nallar napisał(a)
Mam wrażenie że Twój ogród jest z gumy Ciągle coś kupujesz i sadzisz.
Szykujesz jakieś nowe rabaty?

Nowych rabat nie będzie a ogród niestety nie z gumy Na wisienkę mam już miejsce nieopodal płotka a jabłonkę będę musiał gdzieś upchnąć bo faktycznie już ciasno się robi Jurto będę sadził więc zobaczymy co z tego wyjdzie
iwonadm 20:24, 10 maj 2015

Mam takie same doświadczenia z tymi kamczackimi dlatego poszłam w borówki chętnie popatrzę u Ciebie i będę porównywać
pawel_snopek 20:26, 10 maj 2015

A co do kamczackich to wiadomo że podstawowa odmiana jest kwaśna lecz w odmianach jest już inaczej
AsiaK_Z 20:35, 10 maj 2015

Cześć Przemku! Ależ u Ciebie zrobiły mi się zaległości w podglądaniu... jestem hmm byłam ostatnio na etapie zakupu futra. Rany, kiedy to było.
No cóż, może kiedyś uda mi się troszkę nadrobić. Zostawiam gorące pozdrowienia
Gardener27 20:51, 10 maj 2015

iwonadm napisał(a)
Mam takie same doświadczenia z tymi kamczackimi dlatego poszłam w borówki chętnie popatrzę u Ciebie i będę porównywać

Kamczacką kupiłem pod wpływem impulsu Podobały mi się jej słupkowate owoce ale żeby je spróbować to już nie pomyślałem
Muszę kupić ziemię do borówek i je posadzić w słonecznym miejscu Będziemy dzielić się swoimi obserwacjami odnośnie tych roślin
Gardener27 20:53, 10 maj 2015

pawel_snopek napisał(a)
A co do kamczackich to wiadomo że podstawowa odmiana jest kwaśna lecz w odmianach jest już inaczej

Paweł gdybym to ja wiedział wcześniej to bym pewnie taką kupił a tak posiadam takiego kwasa
Gardener27 20:55, 10 maj 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Przemku! Ależ u Ciebie zrobiły mi się zaległości w podglądaniu... jestem hmm byłam ostatnio na etapie zakupu futra. Rany, kiedy to było.
No cóż, może kiedyś uda mi się troszkę nadrobić. Zostawiam gorące pozdrowienia

Witaj Asiu

Zakup futra ? ... kiedy to było Wiosna ruszyła z kopyta więc ruch na forum jak w Rzymie

Również pozdrawiam
bartek_luberda 20:59, 10 maj 2015

Lampion przytargany Jest tak duży że 2 kobity miały co targać do samochodu Jak zrobię renowacje to obfocę
Dorota123 22:24, 10 maj 2015

Zakupy widziałam,śliczne. Jeśli masz dużo miejsca, to przeznacz na serduszkę około 1m, u bratowej pięknie się rozrosła. Można podsadzić niższymi roślinkami, żeby nie było pusto wokół niej.
sylwia_slomc... 22:43, 10 maj 2015

Przemku ja w zeszłym roku posadziłam dwie kamczackie z marketu, w maju miały owoce i były w smaku słodkie tak samo jak borówka amerykańska, prawie się nie różniły, ale u mnie rosną w pełnym słońcu cały dzień. Jaka ty masz wystawę dla kamczackiej?