Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 21:23, 23 lip 2015

Warmia napisał(a)

To coś z rasowca jednak ma. Kundelki podobno najkochańsze.

Kochana jest bez wątpienia zwłaszcza jak wytarga wszystkie rośliny z doniczki włącznie z ich pożarciem Na szczęście nie często to się jej zdarza
Warmia 21:26, 23 lip 2015

Gardener27 napisał(a)

Patrzę właśnie na Mrówkę Ja leżę przed laptopem ona leży z mordą na moim ramieniu Nie mam więcej pytań

bez komentarza
Warmia 21:26, 23 lip 2015

Gardener27 napisał(a)

Kochana jest bez wątpienia zwłaszcza jak wytarga wszystkie rośliny z doniczki włącznie z ich pożarciem Na szczęście nie często to się jej zdarza

Ona po prostu stwierdza, że czas na zmiany
zabaewa 22:37, 23 lip 2015

Nie dam rady wszystkiego u Was przeczytać z ponadtygodniowych zaległości Trudno jakoś wgryzę się z czasem w tematy. Zaczynam jakoś funkcjonować - z pisaniem i czhtaniem. Dzisiaj zdjęli mi szwy z przeszczepu. Za tydzień zdejmą z miejsca pobrania skóry. Mogę więc trochę sobie pofolgować bo wreszcie mogę założyć okulary Ogród nadal leży odłogiem. Tzn coś tam M. kosi, pieli, pichci na grilu ale sami wiecie... Ja głównie zbieram i unicestwiam ślimaki. I wyjmuję zielsko z oczka... No i wącham kwiatki
Przemku - sorki, że u Ciebie ale tu są zloty imprezowe u Ciebke to i wszyscy doczytają
Gardener27 23:30, 23 lip 2015

Warmia napisał(a)

Ona po prostu stwierdza, że czas na zmiany

Lubi kopać w nowo posadzonych roślinach albo sugeruje że soś jest nie tak
Gardener27 23:34, 23 lip 2015

zabaewa napisał(a)
Nie dam rady wszystkiego u Was przeczytać z ponadtygodniowych zaległości Trudno jakoś wgryzę się z czasem w tematy. Zaczynam jakoś funkcjonować - z pisaniem i czhtaniem. Dzisiaj zdjęli mi szwy z przeszczepu. Za tydzień zdejmą z miejsca pobrania skóry. Mogę więc trochę sobie pofolgować bo wreszcie mogę założyć okulary Ogród nadal leży odłogiem. Tzn coś tam M. kosi, pieli, pichci na grilu ale sami wiecie... Ja głównie zbieram i unicestwiam ślimaki. I wyjmuję zielsko z oczka... No i wącham kwiatki
Przemku - sorki, że u Ciebie ale tu są zloty imprezowe u Ciebke to i wszyscy doczytają

Fajnie Ewo że wszystko powoli się klaruje i zmierza ku lepszemu Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Ps Patrz jak mi papryczki rosną i dojrzewają od Ciebie

Warmia 23:34, 23 lip 2015

a widzisz? Mądrala z niej
sylwia_slomc... 23:35, 23 lip 2015

Tobie chociaż pupil grządki przekopuje, a u mnie w nową rabatę wyścieloną trocinami krety się wrąbały - wszystkie rośliny co dziennie w powietrzu, chodzę i depczę, nie wiem co one się tak przenoszą zawsze w świeżo zrobione miejsce - stare się im znudziło już. Za każdym razem tak mam.
Warmia 23:38, 23 lip 2015

ach jo, jakie Ty masz papryczki. Ja w zeszłym roku wywaliłam zanim spróbowałam. Tak ją mszyca opanowała, że nie mogłam się jej pozbyć i w tym roku nie sadziłam.
Gardener27 23:40, 23 lip 2015

Jak już jestem przy warzywach to pokażę Wam swoje pomidory i papryki pod folią Pierwsze okazy już zjedzone