Mówisz ,że one takie cwaniaki leniuszki ???? no no....ja czasem żałuję ,że Kreta nie mam , chętnie bym się wymieniła kretem na opuchlaki ....chyba
Pozdrowionka
Wykorzystanie starej bali do obsadzenia hostami było strzałem w dziesiątkę Mam w niej posadzone 3 odmiany o zupełnie innych kolorach liści a ich dorodność to zasługa kompostu z prywatnej produkcji
U mnie dopiero w tym tygodniu nabrały takich rumieńców do czego niewątpliwie przyczyniły się tropiki za oknem Na pomidory pod folią trzeba długo czekać Pierwsze owoce do konsumpcji pojawiają się na przełomie lipca i sierpnia
Powiedz jaka jest funkcja tej bali z hostami? Też mam taką i mam zamiar języczkę ponaranczowa w niej posadzić bo nie wyrabiam z podlewaniem. A tak to wodą zaleje i będzie na kilka dni.
Funkcja czysto dekoracyjna Na wiosnę rosną w niej cebulowe Później wychodzą hosty a na jesień sadzę miedzy nimi chryzantemy i tak to się kreci przez cały sezon
Języczka w bali to dobry pomysł tylko ona ma mało dekoracyjne liście Musisz do niej coś dosadzić kwitnącego np jednoroczne i będzie git