Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

abiko 11:30, 11 kwi 2017

No właśnie a gdzie był projekt, jakaś namiastka.. sorki ale nie ogarniam wątków całych
pawel_snopek 19:43, 11 kwi 2017

Ogrodowy_Kalejdoskop napisał(a)

Z tych dwóch "Ogród w cieniu góry"
Na marginesie powiem, że bardzo podobają mi się ramy pod schody, już widzę jak są wypełnione i obrośnięte zielenią.
Bardzo ciekawie i chyba raczej ogród z rozmachem powierzchniowym się szykuje
Pozdrawiam

Ogród będzie dość spory i oczywiście że będzie powstawał w częściach. Co do schodów to musiały być takie duże z racji ze skarpa jest dość spora. Dziękuję za pomoc w wyborze nazwy
pawel_snopek 19:46, 11 kwi 2017

babka napisał(a)
Jakie tu rewelacje i nowiny ! Paweł, gratuluję własnej działki i wspanialych planów. Będę kibicować i już wiem ze to będzie piękny ogród
Schody to dopiero początek ale za to jaki ! To będzie ogród z oddechem
Sporo tych nowinek bo dość dawno temu tu ByłaśRacja że schody to dopiero początek ale od czegoś trzeba zacząć i oczywiście z przytupem
pawel_snopek 19:53, 11 kwi 2017

margaretka3 napisał(a)
Schody rewelacyjne. Niedawno był ogród w Mai też z takimi schodami. Podobał mi się.
Ale skoro Ty będziesz miał taki widok z góry, to szkoda mi, że nie wybrałeś tego projektu z tymi przeszkleniami. Ale byś miał widoki
A ogród rzeczywiście będzie cienisty? Na północnej wystawie?

Ten właśnie odcinek Mai mnie troszkę nakierował się przyznamWybrałem ten projekt dokładnie mowa jest o Rodzinny 2 Będą oczywiście zmiany w oknach ale dam radę. Cienisty będzie tylko w dolnym ogrodzie a górny będzie jak na patelni od rana do wieczora słońce. Dziękuję za miłe słowa dość rzadko je słyszę
babka 23:36, 11 kwi 2017

rozumiem, że mowa o projekcie domu tak ? Były dyskusje, nie widziałam ? Troszku do tyłu jestem ale nadrobię
O którym odcinku Mai mowa ?
pawel_snopek 08:00, 12 kwi 2017

Olu to był tak myślę jeden z pierwszych z nowej serii . Co do projektu domu to inny projekt by srednio pasował do takiego miejsca wiec wybór w ostateczności byl dość prosty tylko musiałem sobie przedstawić co chce, czego oczekuje a co jest jedynie moja fanaberią. Projekt Rodzinny 2 ma wszystko co chce mieć . Może nie ma garderoby to zastąpi ja szafa w zabudowie a spiżarkę też da się zastąpić.
Ewa777 09:45, 12 kwi 2017

jazzy napisał(a)
Wow! Ale popisowe pole krokusowe! Moich też było więcej niż rok temu, niestety już przekwitają. O iryskach muszę pomyśleć. Jak one się zwą?

Iryski zwą się - irys żyłkowany
Paweł super schody zrobiłeś Czym to będzie wypełnione? Dom na górze z pięknym widokiem brzmi obiecująco
pawel_snopek 19:03, 12 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)

Iryski zwą się - irys żyłkowany
Paweł super schody zrobiłeś Czym to będzie wypełnione? Dom na górze z pięknym widokiem brzmi obiecująco

Dziękuję za miłe słowateż mi się podobają wypełnione będą drobnym kamieniem oraz cegłąMusi być obiecującoDziękuję za odwiedzinki
jazzy 21:26, 12 kwi 2017

pawel_snopek napisał(a)

Ten właśnie odcinek Mai mnie troszkę nakierował się przyznamWybrałem ten projekt dokładnie mowa jest o Rodzinny 2 Będą oczywiście zmiany w oknach ale dam radę. Cienisty będzie tylko w dolnym ogrodzie a górny będzie jak na patelni od rana do wieczora słońce. Dziękuję za miłe słowa dość rzadko je słyszę
Ja też nie pamiętam wcześniejszej wzmianki o projekcie, ale czy Rodzinny 2 to nie jest czasem projekt tego mega domu z tej mega pracowni projektowej?
pawel_snopek 22:45, 12 kwi 2017

Dokładnie ten zgadłeś Brawo Ty