Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ewik 15:17, 01 wrz 2015

Olga,z róż to kolejno są :rosenfee,Granny,spirit of freedom,pilgrim z księżniczką Aleksandrą.
Ewik 15:21, 01 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)
Zazdroszczę umiejętności wyboru roślin zwłaszcza tych sianych z nasion Musze się też odważyć

Ewa dziękuję,nie jest trudno ,warto spróbować,najwyżej nie wyrośnie Mi nie chce naparstnica rosnąć w doniczce,w tym wzięłam i rozsypałam na rabatach,zobaczymy za rok czy będzie
Flower1 19:41, 03 wrz 2015

Cudowne roze ,u mnie dopiero pierwszy rok z rozami ,nie ma czego pokazywac tym bardziej zazdroszcze pozdrowionka!
KasiaW76 20:06, 03 wrz 2015

Ewik napisał(a)

kilka sierpniowych fotek

Czy znasz nazwy tych twoich piękności?
chelll 20:16, 03 wrz 2015

Ja też kupiłam trochę róż, raczej zamówiłam i czekam na październik. mam nadzieję, że będą kwitły tak pieknie jak u Ciebie. Pozdrawiam!
babka 21:09, 03 wrz 2015

Wiesz co, Ty rasową ogrodniczką jesteś Pięknie wszystkie roślinki komponujesz, zazdroszczę Ci tego daru
Ewik 22:10, 03 wrz 2015

Dzieki dziewczyny
Kasia , od góry to Cream Abudnance, Pastella - niektórzy uwazają , że taka zwykła jest , mam kilka krzaczków i bardzo ją lubie,potem 2 x leonardo i maria teresa
Elka , zdradz co za róże zamówiłaś ?
chelll 22:45, 03 wrz 2015

Wszystkie ogrodowiskowe, ale po kilka sztuk każdej, m.in.eden rose,comte de chambord, elmshorn, new dawn, Paul's Scarlet Climber, chopin_wielkokwiatowy ... Nie wiem, czy trafnie. Dopiero uczę się róż... będę eksperymentować Pokażę u siebie kwitnące ... za rok.
bozga 22:46, 03 wrz 2015

Te fotki jak ze starych poczciwych pocztówek : )Ślicznie to wygląda i tak bardzo romantycznie
Ewik 07:59, 04 wrz 2015

chelll napisał(a)
Wszystkie ogrodowiskowe, ale po kilka sztuk każdej, m.in.eden rose,comte de chambord, elmshorn, new dawn, Paul's Scarlet Climber, chopin_wielkokwiatowy ... Nie wiem, czy trafnie. Dopiero uczę się róż... będę eksperymentować Pokażę u siebie kwitnące ... za rok.

Eden jest cudny, tylko czasu potrzebuje i duzo słońca, elmshorna wydałam, nad comte sie zastanawiam, choć miejscówkę ma trudną , myślę , ze louis odier lepsza , new dawn śliczna tylko szybko sie osypuje , Chopina nie mam i chyba nie chcę . Będzie co oglądać
Gdzie zamawiałaś ?