To ma być pod kamyki nie pod roślinki. U mnie pełni to całkiem inną funkcje. U mnie jest sam piach, położona jest zeschła trawa, agrotkanina jest po to, żaby nie rozwiewało i żeby gniło. Jak się zrobi lepsza gleba, to będzie zdjęte Jak widzisz jest daleko od roślin, one mają dopływ powietrza
Iwonka, mężowi to lasek posadź i koniecznie kilka iglaków, najlepiej takich co szybko rosą i trzeba podcinać. Oni to lubią , na jakąś rocznicę jeszcze dobry sekatorek i będziecie razem zieleń tworzyć
Bardzo mi się podoba. Rozumiem że bez już masz i chcesz go wykorzystać, ale jeżeli miałabyś kupować to też głosowałabym za berberysem.
Bardzo się cieszę, że się podobają wizualizacje. Ewuniu, wczoraj już mąż chciał komputer wyrzucić, teraz też "ryzykuję".Wiesz ja mam tę agrotkaninę, kupowałam jako agrowłókninę. Dokupię i będzie ok. podsypię jednak żwirem, tak przedtem robiliśmy.
Ewuniu, trawy są całoroczne tylko nie mogę ich poszukać w sklepach. Część mogę zastąpić tym co mam w tym samym kolorze, zależy mi na libertii złoty liść, bardzo mi się spodobała.