Witaj Kondzio, cieszę się, że do mnie zajrzałeś.
I jeszcze puka się w czoło, żeby wstawać w sobotę i niedzielę rano, żeby oglądać programy o ogrodach. Naprawdę jednak bardzo lubi pracę w ogrodzie, ale po co przesadzać?
M podziela pasję w 100%, rano w sobotę i niedziele wstaje, leci robi kawkę, przynosi do łóżka i oglądamy . Prace w ogrodzie tez kocha tylko z powodu pracy zawodowej mniej robi niżby chciał. Trudno takie życie... tylko śmieje się że teraz więcej z laptopem siedzę
Fotek nie ma, coś jednak zrobiłam. Biegałam, kopałam, dzieliłam, sadziłam i jeszcze cięłam i kupiłam 3 żurawki po 6 zł za sztukę oczywiście nie mam nazwy.
Na początek zaznacz sobie kształt spiralki. Możesz zrobić to za pomocą sznurka, który owijasz wokół drzewka. Potem sekatorem zaznacz delikatnie miejsce cięcia i stopniowo poprawiaj. Robiłam to przez kilka dni wciąż patrząc i sprawdzając , jak to wygląda.
Powodzenia
Czy my mieszkamy w oddaleniu 10 km od siebie??czy dzieli nas 100 km
Pytam tak bo u mnie padało od 17 i było w cholercię zimno, ledwo co zdążyłam patyczki otrzymanej horti pociąć i wsadzić. A wcześniej też nie było za ciekawie..brrr
I co z tym wyjazdem do Iwony??jakaś inna data??