Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy Ogród Geni

Kolorowy Ogród Geni

Anita1978 15:30, 17 mar 2014

Jak zwykle śliczności same
bartek_luberda 18:09, 17 mar 2014

U mnie nic się nie dzieje jak dokupię więcej roślinek i posadzę to zrobię zdjęcia A w tygodniu ciężko z czasem praca potem gary itd na dodatek brzydka pogoda Pozdrawiam Miło że zaglądasz Przepiękne masz te rośliny w swoim ogródku jak z katalogu
Toja 13:47, 18 mar 2014

Witam, oglądam Pani ogród od dawna, a swój wątek założyłam wczoraj jakoś tak wiosennie mi się zachciało mieć swój ale muszę przyznać, że Pani jest wyjątkowy, taki jakie kocham.
Widać, że żyje ręką swojego właściela a nie architektów zieleni, takie ogrody cenie najbardziej.
Różnorodność roślin jaką Pani zgromadziła absolutnie zasługuje na miano ogrodu wyjątkowego.
Sama gromadzę liliowce mam ponad 300 odmian i szukam, zdobywam, kupuję kolejne.
Barwy Pani ogrodu są takie radosne.
Wspaniale, życzę Pani kolejnych sukcesów w tworzeniu miejsca wyjątkowego, miejsca stworzonego własnymi rękoma.
eugenia_stef... 14:24, 18 mar 2014

Anito witaj

Beatko dziękuję już od czwartku poprawa pogody będzie dobrze z dnia na dzień ładniej w ogrodzie

Paulino proszę pisz do mnie po imieniu , dziękuję cieszę się że mój ogród podoba się też innym osobom nie tylko mnie oczywiście ciągle coś zmieniam w nim
Podziwiam Twoją kolekcję 300 odmian ja nie mam nawet 100 zaraz zajrzę na Twój wątek mm nadzieję ze pokarzesz swoje liliowce przynajmniej te nowsze odmiany

eugenia_stef... 14:32, 18 mar 2014

A to prymule kupione dziś

Toja 14:42, 18 mar 2014

Dziękuję bardzo za odwiedziny, sukcesywnie wgrywam zdjęcia liliowce tez dodam.
W tamtym roku posadziłam dużo nowych odmian, zobaczymy, z doświadczenia już wiem, że amerykańskie odmiany o ogromnych kwiatach nie przezimowały.
Ja się nie poddaje sadzę i okrywam. Ciekawa jestm tego roku bardzo jak to będzie wyglądać.
yolka 18:03, 18 mar 2014

Toja napisał(a)
Dziękuję bardzo za odwiedziny, sukcesywnie wgrywam zdjęcia liliowce tez dodam.
W tamtym roku posadziłam dużo nowych odmian, zobaczymy, z doświadczenia już wiem, że amerykańskie odmiany o ogromnych kwiatach nie przezimowały.
Ja się nie poddaje sadzę i okrywam. Ciekawa jestm tego roku bardzo jak to będzie wyglądać.

Moje liliowce częściowo zimozielone o duzych kwiatach chyba przezimowały bo puszczaja listki - jutro wkleję zdjęcia
iwonaal 19:34, 18 mar 2014

Śliczności
eugenia_stef... 09:38, 20 mar 2014

Paulinko, Jolu liliowce mogą jeszcze nie które być w ziemi u mnie przezimowały wszystkie

Iwono

mój nowy nabytek [b[Adonis amurensis PLENIFLORA" [/b]

sasanka papageno

iwonaal 11:46, 20 mar 2014

Piękne.