Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Mirella 10:14, 28 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Mirelka, moja tez byla piekna...do tego roku Zawsze ja chwalilam i chwalic bede dalej, jest cudowna...musze po prostu poczekac i zobaczyc

Kasia będzie dobrze, czas jest dobrym doradcą
Mirella 10:22, 28 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Mirello, taki mam właśnie zamiar, tylko ta cena (a ja potrzebuję 3 sztuki).
Ps
Uwielbiam twoje fotki i twoją wrażliwość artystyczną/subtelność w pojmowaniu świata (jesteśmy w tym bardzo podobne). Jesteś nam tu bardzo potrzebna (wiesz o czym mówię)

Agnieszko, na jesiennych targach ogrodniczych w Krakowie kupisz Austinki taniej, kopane z gruntu
Ps
Dziękuję za każde miłe słowo kierowane pod moim adresem.
Mirella 10:30, 28 maj 2014

asiach napisał(a)
Mirella ten wpis u mnie to mały żarcik?
Dzisiaj chyba nie jest 1.04 = pryma aprilis ?
Pozdrawiam serdecznie

Dzięki Tobie mam inne spojrzenie

Asia jestem w kiepskim nastroju wczoraj mój Kochany Tygrys był nieprzytomny, wszystko wydaje mi się nie mieć sensu.
Mirella 10:56, 28 maj 2014

Gocha napisał(a)
Mirelko tez mam nadzieję, że to tylko żarcik. Jakoś Ci wybaczę , że żartujesz nie w Prima Aprilis. Tylko się popraw. Jeśli chodzi o róże to też je uwielbiam ale jakoś sobie z nimi nie radzę. Nie za bardzo o nie dbam. Tylko Chopiny u mnie się sprawdzają i nie wymagają zbyt częstego chodzenia przy nich. Mam jeszcze parę starszych róż i te mnie zniechęcają bo bardzo chorują- plamistość. I szybko zrzucają liście. Denerwuje mnie też to , że zawsze na wiosnę podczas cięcia jestem pokłuta przez kolce. Miłość do róż u mnie zawsze odżywa w lipcu podczas święta Róż w Końskowoli. Wtedy z reguły najwięcej róż kupuję i oczywiście zastanawiam się później gdzie je mam posadzić. Buziaki

Macham Gosiu do Ciebie.
asiach 12:53, 28 maj 2014

Mirella napisał(a)

Asia jestem w kiepskim nastroju wczoraj mój Kochany Tygrys był nieprzytomny, wszystko wydaje mi się nie mieć sensu.

Mirella, masz co pokazać, uczulasz nas na piękno, pokazujesz inny świat, masz tylko teraz trudne chwile - jest mi z tego powodu równiez przykro - trzymaj się, tylko nie rezygnuj - głowa do góry
Pozdrawiam ciepło
Mirella 13:00, 28 maj 2014

asiach napisał(a)

Mirella, masz co pokazać, uczulasz nas na piękno, pokazujesz inny świat, masz tylko teraz trudne chwile - jest mi z tego powodu równiez przykro - trzymaj się, tylko nie rezygnuj - głowa do góry
Pozdrawiam ciepło

Asia dziękuję że jesteś.
laurowisnia 13:11, 28 maj 2014

Mirelko pooglądałam Twoje cudne fotki, doczytałam o problemach, przesyłam więc dużo uścisków i buziaków.
asiach 14:13, 28 maj 2014

Mirella uściski, nie możesz ....
Brakowałoby mi tych kropelek rosy , gór, róż, storczyków, nieba nad Krakowem - naszą dawną stolicą i tych wspólnych cech, które nas łączyły
Kto mi przybliży nasz stary gród jeśli nie Ty - Kościół Mariacki, Sukiennice, ul. Bracką, Wawel - wszystkie te miejsca, zabytki, detale architektoniczne...
Dzielą nas kilometry a dzięki tym zdjęciom jakby tam była - dziękuję
Pozdrawiam
Margaret_ka 14:51, 28 maj 2014

Ajjjj... ściskam mocno. Łebek do góry.
Gocha 16:48, 28 maj 2014

Ja również ściskam mocno i życzę lepszych dni.