Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

laurowisnia 10:09, 26 cze 2014

Lubię takie kolory jak na dzisiejszych Twoich fotkach, dzisiaj pada ale dobrze, że wreszcie podlało ogród, pozdrawiam.
renatamama3 10:12, 26 cze 2014

Gardener27 napisał(a)
Witam

Nadrabiam zaległości Nowy avatar ? A co się stało z panienką z okienka ? Ta fotka też fajna

Cudowne masz róże Zakochałem się w Rosa eden Byłem w sobotę u Łucckich na zakupach Cena edenu mnie zniechęciła, bagatela 65 zł za marny krzaczek Muszę poszukać gdzieś indziej

Pozdrawiam

Przemku Eden ,jest w centrum ogrodniczym Urbaniakowie w Swoszowicach za 35 zł.Łuccy to jedna z najdroższych centr ogrodniczych .
AgnieszkaW 10:16, 26 cze 2014

Mirello, w sprawie powojnika nie doradzałam (choć o problemie czytałam), bo latem nie przesadzałam. Piękne foty na powitanie dnia
Mirella 12:04, 26 cze 2014

Agnieszka musiałam przesadzić bo od wiosny krążyły po ogrodzie, nie miały swojego miejsca bo budowała się drewutnia, teraz już wszystkie rośliny mają swoje miejsce w ogrodzie, rewolucje ogrodowe zakończone, zostały tylko do zrobienia obrzeża z kostki granitowej i finito
Mirella 12:12, 26 cze 2014

Agata Witaju mnie mix kolorów, ale przedogródek stonowany jest, lawendy, buksy.

Renia

Agnieszka Dziękuję, trochę rozjaśniły poranek, bo u mnie bardzo jak na avatarze.
Zbyszek przyszedł z odsieczą, i bardzo mnie rozbawił, nabrałam odwagi i chwyciłam przysłowiowego Byka za rogi .
Pozdrawiam, oczywiście cieplutko.
Mirella 08:16, 27 cze 2014

Świat ma tyle barw, są tuż obok mnie.......
Pierwszy dreszcz może budzić już samo spojrzenie......
Mam błękitne niebo, nic mi dzisiaj nie potrzeba.
Tylko tyle i muszę lecieć, miłego dnia

laurowisnia 13:44, 27 cze 2014

Mirello, piękne słowa, u mnie nie tylko miły dzień, ale i weekend ciekawie sie zapowiada.
Pytałaś o trawki, spodobał się Tobie miskant Morning Light i właśnie on razem z carexem Frosted Curls jest u mnie nr1, jesli chodzi o połączenie z różami. Myślałam też o stipie, ale trudno ją zdobyć w wiekszych ilościach, kostrzewa mi się podoba, ale kępy szybko się starzeją. Z większych mam wsadzone jeszcze miskanty Gracillimus, Variegatus i Cabaret, ale ze względu na ich rozmiary nie polecam, dwa ostatnie mają też za szerokie liście.
Mirella 14:02, 27 cze 2014

laurowisnia napisał(a)
Mirello, piękne słowa, u mnie nie tylko miły dzień, ale i weekend ciekawie sie zapowiada.
Pytałaś o trawki, spodobał się Tobie miskant Morning Light i właśnie on razem z carexem Frosted Curls jest u mnie nr1, jesli chodzi o połączenie z różami. Myślałam też o stipie, ale trudno ją zdobyć w wiekszych ilościach, kostrzewa mi się podoba, ale kępy szybko się starzeją. Z większych mam wsadzone jeszcze miskanty Gracillimus, Variegatus i Cabaret, ale ze względu na ich rozmiary nie polecam, dwa ostatnie mają też za szerokie liście.

Agatko, bardzo dziękuję, chcę dosadzić trawy bo przecież wieje nudą w moim ogrodzie,będę szukać może w Mnikowie coś znajdę.
U mnie Weekend też zapowiada się super, piknik lotniczy w Kraku
laurowisnia 17:33, 27 cze 2014

Kupowałam tam miskanta ML w tamtym roku, niskie też widziałam, jak będą to bierz od razu, u nich jak coś się pojawia to lubi czasem szybko zniknąć.
Ja będę daleko od Krk, a na ten piknik to co rok się wybieram i zawsze coś. Słonecznego weekendu życzę.
Mirella 20:51, 27 cze 2014

laurowisnia napisał(a)
Kupowałam tam miskanta ML w tamtym roku, niskie też widziałam, jak będą to bierz od razu, u nich jak coś się pojawia to lubi czasem szybko zniknąć.
Ja będę daleko od Krk, a na ten piknik to co rok się wybieram i zawsze coś. Słonecznego weekendu życzę.

Dzięki za info Słonecznego Agatko.