Witaj Mirella po przerwie
Mam nadzieję, że wypoczyłaś bo pełna radości wpadłaś do ogrodu z aparatem
Jak miło powrócić do kochanego ogrodu
Miłość odwzajemniona - róże kwitną ponownie, bergenia, która nie kwitła zakwitła, hortensje kwitną, laurowiśnia chce żyć i cieszczyć Twoje oczy - WITAJ
Asieńko, witam Cię cieplutko jak zwykle
Miłe słowa piszesz pod moim adresem, jest mi bardzo miło że pamiętasz, ja też pamiętam .
Dla Ciebie.
Muszę jakoś ogarnąć to wszystko.
Brakowało mi Twoich artystycznych zdjęć Charles de Gaulle sadziłam jesienią i niestety muszę zmienić jej miejsce, póki czas. Jak duża jest Twoja? Co o niej możesz powiedzieć? Moja również zaczyna kwitnąć po raz drugi. Mam wrażenie, że wolałaby lekki półcień, nie patelnię Pozdrawiam.
Iwonka, Życzę Ci samych pięknych i słonecznych dni, wypoczywaj i wracaj szczęśliwa z nowymi pomysłami. Dziękuję że pochwaliłaś moją pracę
Dla Ciebie coś z Alp.
Moja, gości w moim ogrodzie od 2009 roku, powiem tak, szału brak, zmieniłam jej miejsce jesienią ,ale też bez spektakularnych kwitnień, jest niskim krzaczkiem powtarza, lubię ją za zapach i kolor lawendowy, rośnie sobie koło bukszpanu, mało widoczna i nie wyróżnia się posturą, skromna ale ciekawa, ma przeważnie cztery do sześciu kwiatów, zdrowa, myślę że taka jej uroda
Artystyczne ? nie, raczej nie
Pozdrawiam cieplutko
Oto ona.