Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Kasya 21:57, 10 sie 2014

tak sie napatrzylam na fotki ze mam juz 10 hortek
malgorzata_s... 22:01, 10 sie 2014

Mirella napisał(a)

Gosia, dziękuję za pamięć.Pozdrawiam
Dla Ciebie Charles de Gaulle.

Dzięki śliczna
asiach 22:17, 10 sie 2014

Witaj Mirella po przerwie
Mam nadzieję, że wypoczyłaś bo pełna radości wpadłaś do ogrodu z aparatem
Jak miło powrócić do kochanego ogrodu
Miłość odwzajemniona - róże kwitną ponownie, bergenia, która nie kwitła zakwitła, hortensje kwitną, laurowiśnia chce żyć i cieszczyć Twoje oczy - WITAJ
iwonadm 22:38, 10 sie 2014

Witam ja jestem teraz na wakacjach więc z przyjemnością pooglądam co u ciebie widać FAJNIE że już wróciłaś. Obrzeża śliczne.
Mirella 22:58, 10 sie 2014

Kasya napisał(a)
tak sie napatrzylam na fotki ze mam juz 10 hortek

Miałabym więcej, ale wiadomo zereknę na Twoje.

Ogród świetnie sobie radził bez mojej opieki.musieliśmy od siebie odpocząć, zagłaskałabym go, widać nie potrzebuje aż takiej troski.
Mirella 23:13, 10 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dzięki śliczna

Gosia, cała przyjemność po mojej stronie

Mirella 23:26, 10 sie 2014

asiach napisał(a)
Witaj Mirella po przerwie
Mam nadzieję, że wypoczyłaś bo pełna radości wpadłaś do ogrodu z aparatem
Jak miło powrócić do kochanego ogrodu
Miłość odwzajemniona - róże kwitną ponownie, bergenia, która nie kwitła zakwitła, hortensje kwitną, laurowiśnia chce żyć i cieszczyć Twoje oczy - WITAJ

Asieńko, witam Cię cieplutko jak zwykle
Miłe słowa piszesz pod moim adresem, jest mi bardzo miło że pamiętasz, ja też pamiętam .
Dla Ciebie.
Muszę jakoś ogarnąć to wszystko.

paniprzyroda 23:30, 10 sie 2014

Brakowało mi Twoich artystycznych zdjęć Charles de Gaulle sadziłam jesienią i niestety muszę zmienić jej miejsce, póki czas. Jak duża jest Twoja? Co o niej możesz powiedzieć? Moja również zaczyna kwitnąć po raz drugi. Mam wrażenie, że wolałaby lekki półcień, nie patelnię Pozdrawiam.
Mirella 23:31, 10 sie 2014

iwonadm napisał(a)
Witam ja jestem teraz na wakacjach więc z przyjemnością pooglądam co u ciebie widać FAJNIE że już wróciłaś. Obrzeża śliczne.

Iwonka, Życzę Ci samych pięknych i słonecznych dni, wypoczywaj i wracaj szczęśliwa z nowymi pomysłami. Dziękuję że pochwaliłaś moją pracę
Dla Ciebie coś z Alp.
Mirella 23:44, 10 sie 2014

paniprzyroda napisał(a)
Brakowało mi Twoich artystycznych zdjęć Charles de Gaulle sadziłam jesienią i niestety muszę zmienić jej miejsce, póki czas. Jak duża jest Twoja? Co o niej możesz powiedzieć? Moja również zaczyna kwitnąć po raz drugi. Mam wrażenie, że wolałaby lekki półcień, nie patelnię Pozdrawiam.

Moja, gości w moim ogrodzie od 2009 roku, powiem tak, szału brak, zmieniłam jej miejsce jesienią ,ale też bez spektakularnych kwitnień, jest niskim krzaczkiem powtarza, lubię ją za zapach i kolor lawendowy, rośnie sobie koło bukszpanu, mało widoczna i nie wyróżnia się posturą, skromna ale ciekawa, ma przeważnie cztery do sześciu kwiatów, zdrowa, myślę że taka jej uroda
Artystyczne ? nie, raczej nie
Pozdrawiam cieplutko
Oto ona.