Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

iwonadm 09:09, 28 sie 2014

Witam witam
ja ciągle jeszcze liczę, że będzie pięknie i ciepło
laurowisnia 10:40, 28 sie 2014

Mirello witam się powakacyjnie.
Napia 15:15, 28 sie 2014

U nas czasem spadł deszcz, ale podobno na południu strasznie padało. Życzę więc słońca i pięknej pogody, i żeby w nocy nie było tak okropnie zimno. U nas temperatura potrafiła spaść do 5 stopni a mnie się marzy nasza piękna złota jesień
Napia 15:16, 28 sie 2014

U nas czasem spadł deszcz, ale podobno na południu strasznie padało. Życzę więc słońca i pięknej pogody, i żeby w nocy nie było tak okropnie zimno. U nas temperatura potrafiła spaść do 5 stopni a mnie się marzy nasza piękna złota jesień
Mirella 21:37, 28 sie 2014

Agnieszka,Asia,Iwonka,Agatka,Agnieszka.
było pięknie , słonecznie, ciepło, tak jak lubię
Trochę różanych fotek

I na dobranoc zachodzące słońce ( nad moją okolicą)zrobiłam kilanaście kilometrów na rowerku i mogę iść spaćjutro będzie nowy dzień, i nowe wyzwania.
Gardener27 21:53, 28 sie 2014

Twoje róże jak zawsze piękne nawet o tej porze roku Jutro tez ma być u nas piekny dzień
Mirella 22:04, 28 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
Twoje róże jak zawsze piękne nawet o tej porze roku Jutro tez ma być u nas piekny dzień

Wybrałam takie które coś sobą prezentują nie wszystko jest takie piękne w moim ogrodzie,Buksy złapały jakiegoś grzyba
Przemko ma być pięknie do poniedziałku , to wiadomo gdzie mnie można spotkać ,góry czekają na mnie, będzie pięknie.
I Tobie też życzę słonecznych, pięknych chwil.
Gardener27 22:14, 28 sie 2014

U mnie w ogrodzie też nie jest kolorowo Wszystko schnie, liście lecą z drzew, kulki buksowe mają sam szkielet Ręce opadają Niech już spadnie śnieg i wszystko przykryje bo nie mogę na to patrzeć Z tymi prognozami pogody to jakieś kpiny Cały czas czekam na piękną złotą jesień choć jeszcze kalendarzowe lato Ja też ze znajomymi wybieram sie w góry tylko jeszcze nie wiemy kiedy Czekamy na impuls bo na razie wszyscy po urlopach mamy pod górkę

Pozdrawiam serdecznie
Mirella 22:18, 28 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
U mnie w ogrodzie też nie jest kolorowo Wszystko schnie, liście lecą z drzew, kulki buksowe mają sam szkielet Ręce opadają Niech już spadnie śnieg i wszystko przykryje bo nie mogę na to patrzeć Z tymi prognozami pogody to jakieś kpiny Cały czas czekam na piękną złotą jesień choć jeszcze kalendarzowe lato Ja też ze znajomymi wybieram sie w góry tylko jeszcze nie wiemy kiedy Czekamy na impuls bo na razie wszyscy po urlopach mamy pod górkę

Pozdrawiam serdecznie

...a ja lubię mieć pod górkę......

Wiem kpiny........pogoda nas nie rozpieszcza , dlatego mam wariant B .
A gdzie się wybieracie jeśli można wiedzieć
Gardener27 22:25, 28 sie 2014

Nie mamy jeszcze sprecyzowanych planów Doszliśmy do wniosku że trzeba uciec od wszystkiego i odpocząć łażąc po górach Nie możemy sie pozbierac po urlopie Pracowac się nie chce, pogoda dołuje i jakoś tak beznadziejnie Oj narzekanie mi sie włączyło