Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Kasya 12:49, 16 wrz 2014

Oj rzeczywiście Juz 200....
Niech ci dalej roslinki rosną tak pięknie jak do tej pory
Pozdrawiam
asiach 13:10, 16 wrz 2014

Mirella napisał(a)

Ślicznie dziękuję
Są równie piękne jak Twoje róże. Takich jeszcze nie mam. Ale zaglądam do Ciebie i podziwiam
A pod tym co napisałaś z Agnieszką na temat książek, ogrodu ... podpisuję się. Książki czytam gdy tylko mam czas, ogród też musi czekać gdy mam natchnienie jest w nim mały chos ale go kocham bo go stworzyłam i jest mój. Z domem jest trochę inaczej na niego zawsze muszę znaleźć czas bo nie lubię nieuporządkowanej przestrzeni - wówczas źle się czuję
Góry wciągają to jak z miłością od pierwszego wejrzenia ...
Zogdzę się też z Agnieszką, że spacerować można wszędzie - podziwiać, wypoczywać i marzyć ....
Mirella 21:57, 16 wrz 2014

Asia,Agnieszka,Renatka,Agnieszka,Kasia
ślicznie dziękuję za miłe słowa, nawet jak nie piszę to moje myśli są w waszych ogrodach.
kupiłam dzisiaj cebulki, już się cieszę że wiosna będzie piękniejsza o takie widoki.

Iwonka, Dziękuję,właśnie tego potrzebuję, ciągłego zachwytu.....
bo cóż może być warte życie bez zachwytu nad światem który nas otacza?
Pierwszy raz zobaczyłam czosnki w Twoim ogrodzie, pokazałaś je w piękny sposób, bardzo chciałam je zaprosić do mojego ogrodu, kupiłam trzy cebulki, myślę że sprawią mi ogromną przyjemność jak zakwitną
Gardener27 22:40, 16 wrz 2014

I dołączyłaś do naszego grona cebuloholików Jak chcesz nabyć więcej wybierz się do Lidla

Też zakupiłem Gladiatorki Niestety ostatnie 3 paczki były i nigdzie więcej nie udało mi się ich spotkać Będziesz z nich mega zadowolona bo pikne są

Macham
Mirella 22:51, 16 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
I dołączyłaś do naszego grona cebuloholików Jak chcesz nabyć więcej wybierz się do Lidla

Też zakupiłem Gladiatorki Niestety ostatnie 3 paczki były i nigdzie więcej nie udało mi się ich spotkać Będziesz z nich mega zadowolona bo pikne są

Macham

Tak jak pisałam pierwszy raz zobaczyłam je u Iwonki, pokazała je w pięknym klimacie, postanowiłam że muszę je mieć, trzy w zupełności mi wystarczą, już sobie wyobrażam krople rosy na tym misternie wydzierganym kwiatku.
Lidla zaliczę jutro
Macham
asiach 23:41, 16 wrz 2014

Mirella napisał(a)
Asia,Agnieszka,Renatka,Agnieszka,Kasia
ślicznie dziękuję za miłe słowa, nawet jak nie piszę to moje myśli są w waszych ogrodach.
kupiłam dzisiaj cebulki, już się cieszę że wiosna będzie piękniejsza o takie widoki.

Iwonka, Dziękuję,właśnie tego potrzebuję, ciągłego zachwytu.....
bo cóż może być warte życie bez zachwytu nad światem który nas otacza?
Pierwszy raz zobaczyłam czosnki w Twoim ogrodzie, pokazałaś je w piękny sposób, bardzo chciałam je zaprosić do mojego ogrodu, kupiłam trzy cebulki, myślę że sprawią mi ogromną przyjemność jak zakwitną

Witaj Mirello !!!
Ja dzisiaj też kupiłam troszeczkę cebul - ale nie tak różnorodnych jak Ty.
Same tulipany - czerwone i biało-zielone
Już się cieszę na myśl o wiosence 2015r.
Dobranoc
iwonadm 07:35, 17 wrz 2014

Mirelko super, że kupiłaś te czosnki, bo moje wyrosły właśnie z tych cebul.
Ku pamięci
Kasya 07:54, 17 wrz 2014

Ja tez zrobiłam zakupy w tym samym sklepie
Zeszloroczne cebule sprawdziły się super
asiach 12:33, 17 wrz 2014

Mirella, Twoje cebule są z L czy B?
Miłego
Napia 16:12, 17 wrz 2014

asiach napisał(a)

Ślicznie dziękuję
Są równie piękne jak Twoje róże. Takich jeszcze nie mam. Ale zaglądam do Ciebie i podziwiam
A pod tym co napisałaś z Agnieszką na temat książek, ogrodu ... podpisuję się. Książki czytam gdy tylko mam czas, ogród też musi czekać gdy mam natchnienie jest w nim mały chos ale go kocham bo go stworzyłam i jest mój. Z domem jest trochę inaczej na niego zawsze muszę znaleźć czas bo nie lubię nieuporządkowanej przestrzeni - wówczas źle się czuję
Góry wciągają to jak z miłością od pierwszego wejrzenia ...
Zogdzę się też z Agnieszką, że spacerować można wszędzie - podziwiać, wypoczywać i marzyć ....

Ogród i książki to bardzo dobrze brzmi cieszy mnie, że jest nas trochę, czytających książki i kochających ogrody