Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Nallar 19:52, 23 cze 2015

Mirella napisał(a)

Mirello, u nas też zimno i ciągle pada, już się stęskniłam za podlewaniem.
Dobrze że u Ciebie mogę takie słoneczka zobaczyć. Wpadnę jak truskawy dojrzeją.
nicol21 19:58, 23 cze 2015

Edenka cudowna, po prostu cudowna! za parę lat moja też taka będzie.
Myślisz że da się ją poprowadzić jako słup - spójrz u mnie na zdjęcia z ogrodu wizytowanego i tam była róża, może nawet edenka, ale prowadzona jako słup.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ModraSowa 21:43, 23 cze 2015

Mirello Kochana, zawsze myślałam ,że Twój ogród jest niewielki a teraz już nie jestem w stanie zapamietać ile to już pieknych róż widziałam u Ciebie, więc chyba jest większy niż myślałam
Ja w dużej mierze Tobie zawdzięczam swoją miłość do róż i wciąż mi ich przybywa i wciaż mi ich mało.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
Nallar 21:46, 23 cze 2015

Mirello a widziałaś moją różyczkę? (str.336) To moja pierwsza i podejrzewam że nie ostatnia.
Mirella 22:49, 23 cze 2015

Ewcia, dlaczego jak truskawy dojrzeją
Kupiłam kloniki palmowe i nic z nimi nie robię bo jest zimno.
Ewelinka, będzie wcześniej niż myślisz
widziałam słupy różane u Ciebie i na żywo jak byłam w Brukseli i zawsze ciekawił mnie ten temat wyglądają pięknie, Eden ma sztywne pędy (ramblers ) czy da się tak ją prowadzić? z wiotkimi typu (clembers )można eksperymentować.
Ania, Kochana, mój ogród jest ogromny i tajemniczy ale tylko w mojej wyobraźni , a tak naprawdę to jest wielkości chusteczki do nosa , szerokość działki to 13,5 m i długość 28 m i stoi na niej dom, jest jak jest ...ale róż w nim nie brakuje bo miał być zimozielony i pachnący ...ok jest też miniaturowy, ale pojemny
Aniu jest mi niezmiernie miło , pielęgnuj tę miłość ...ona nie unosi się pychą..
Ewa, widziałam zapowiada się pęknie , wiem że na jednej się nie skończy

ModraSowa 22:53, 23 cze 2015

Czy mówiłam Ci już,że Cię lubię? Tak jest
Mirella 23:02, 23 cze 2015

To... na co czekam trzeci sezon

Stalowe ptaki krążą nad moim czteroarowym, lubię to

Ginko biloba Mariken, zagościł w ogrodzie.

paniprzyroda 23:17, 23 cze 2015

Dawno nie zaglądałam, nadrobiłam I już nie wiem, co chwalić, piękne róże czy umiejętności fotografa Więc podziwiam i jedno i drugie. Edenką jestem zachwycona, w tym roku ma wyjątkowo duże kwiaty, pod ciężarem zwisają w dół, jak u Ciebie. Acropolis mam i ja pierwszy rok, opisałaś ją perfekcyjnie podobają mi się jej pełne kiście Pozdrawiam.
Kasya 07:13, 24 cze 2015

Już przez ciebie mam Eden i jeszcze Acropolis muszę kupić
zawitka 08:03, 24 cze 2015

No I znowu cudowne róże a moje takie pokraki z kfffiatkami.Zanim się obejrzę to spadną im liście I stoją łodygi z kfffiatkiem Znowu w tym roku wywalę je za dom za karę Palibin na stopce to jest to ---piękny Zajrzyj do mnie moę coć poradzisz ??????