Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

Mirella 20:34, 23 kwi 2014

Jeszcze trochę tulipanów, cieszę się nimi bo niedługo zostanie po nich tylko wspomnienie

Mirella 20:34, 23 kwi 2014

Takie miłe dla oka

Katkak 21:25, 23 kwi 2014

Ale piękne zdjęcia
asiach 21:31, 23 kwi 2014

Z dnia na dzień zdjęcia coraz piękniejsze. Niezła z Ciebie Artystka przez duże A. Jutro też zaglądnę i liczę na podobną porcję
Mirella 22:37, 23 kwi 2014

Magdzia Sobota to dla mnie czas ogrodowy , zrobię oprysk, zwykle wczesnym rankiem robię fotki przychodzę póżno fotki i zaliczam tzw. zgon, w tygodniu nie mam czasu cieszyć się ogrodem bo stale gdzieś pędzę

Kasia Dziękuję, Twoje też piękne

Asia Żadna artystka, focę to co mi w duszy gra, tak to widzę i tak pokazuję, nie przerabiam w czymś tam bo się na tym nie znam, po prostu Carpe Diem, dziękuję za tak miłe słowa, ale nie zasłużyłam na nie.
aga_szsz 08:26, 24 kwi 2014

Galeria osobiwości mnie urzekła
pozostałe zdjęcia...też
Pozdrawiam
asiach 08:48, 24 kwi 2014

Mirella napisał(a)
Magdzia Sobota to dla mnie czas ogrodowy , zrobię oprysk, zwykle wczesnym rankiem robię fotki przychodzę póżno fotki i zaliczam tzw. zgon, w tygodniu nie mam czasu cieszyć się ogrodem bo stale gdzieś pędzę

Kasia Dziękuję, Twoje też piękne

Asia Żadna artystka, focę to co mi w duszy gra, tak to widzę i tak pokazuję, nie przerabiam w czymś tam bo się na tym nie znam, po prostu Carpe Diem, dziękuję za tak miłe słowa, ale nie zasłużyłam na nie.

Jak najbardziej zasłuzyłaś. Zauważyć i zrobić takie zdjęcia kropelki wody na każdym ząbku listka poziomki czy truskawki (chyba sie nie mylę) to jest kunsz, to jest dzieło w każdym calu. Zobaczyć, zrobić, uchycić i pokazać - szacun
Dusza, duszą, wrażliwość swoje, ale te zdjęcia ....
Mirella 11:13, 24 kwi 2014

Aga A co ja mam pokazywać w tym ogrodzie ? wszystko już było, wczoraj wieczorem skosiłam te moje'' dywany'' z trawy, zajęło mi to 10 minut i nuda to wymyślam.
Gocha 11:13, 24 kwi 2014

Mirello cudne te zdjęcia. Podpisuję się wszystkimi ręcami pod tymi wszystkimi zachwytami. Ja też lubię robić zdjęcia w ogrodzie ale nigdy ich nie fotoszopuję bo tego nie lubię- nie poprawiam przyrody. Co to jest za roślinka kwitnąca- czerwono-biała- przed narcyzem białym? A te kropelki są genialne. Aha i ja też uważam , że tulipany stanowczo za krótko kwitną
aga_szsz 11:17, 24 kwi 2014

To myśl, myśl kobieto... i rób te piękne zdjęcia, a my bedziemy och i achy przesyłać
... i uczyć sie sztuki robienia fotek