Witaj Franku w moich skromnych progach, dziękuję za miłe słowa, tak, wiem że z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć że ogród to moja pasja, cieszy mnie w nim wszystko, pierwszy liść, pierwszy kwiat, źdźbło trawy z kroplą rosy i takie tam.
Twój ogród to wyższa szkoła jazdy. Mam jedno pytanie mam takiego klona ale nie znam nazwy , może wiesz jak się nazywa ?
Mirelko musisz zrobić zdjęcie jak całkiem rozwinie liście bo w tej fazie wiele jest podobnych .Pytanie jak długo u Ciebie rośnie .Jeżeli masz go co najmniej drugi sezon to jaki kolor ma latem?. U mnie taki kolor miał Orange Dream. Latem ma kolor żółto-pomarańczowy. Możliwe że jest to Katsura bo mam i duży i mały. Ten mały na wiosnę przypomina mi ten który pokazałaś. Poszukam i wkleję u Ciebie zdjęcie moich bo akurat dzisiaj im robiłem. Ten na zdjęciu to Orange.
Franko, jutro zrobię fotki, listki są już rozwinięte, na etykiecie napis-Acer Atropurpureum, nie wydaje mi się
żeby to był on, bo zupełnie inne liście ma.Mam go trzeci sezon .Liście seledynowe latem, a teraz takie jak na fotce.
Ślicznota dotarła do mnie dziękuję, , takie urocze te szyszeczki szczególnie w początkowej fazie rozwoju, bardzo chcę go mieć, jest piękny. Chociaż na foty popatrzę.