Wiesz, ja lubię najbardziej ten początek właśnie jak jest tak dużo pączków i te pierwsze powoli rozwijające się... A fotki te pozostałe raczej przykuły moją uwagę.
Ja tak samo jak Ty Agatko, a tych pąków jest taka ogromna ilość nie do zliczenia ;D więc ile pąków tyle szczęścia, a pozostałe fotki to takie zapychacze bo co tu pokazywać.Miłego.
Mirello droga, doczytałam dziś rano
Ogród masz bardzo ładny. Pachnący i przytulny. Aż chciałoby się przycupnąć w kąciku... Masz blisko to co kochasz... Naoglądałam się tych Twoich róż i od samego rana podśpiewuję E. Geppert.
A że tuje są passe... nie wszystko przecież musi być modne, ważne że spełniają Twoje oczekiwania.
Z pewnością będę do Ciebie zaglądała i zapraszam do mnie
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich Twoich miłych gości ze słonecznego mazowieckiego
Witaj Mirelko. Takie śliczne te trzy kulki. Jakby można je było zdjąć z listka i położyć na kamykach w ogrodzie- byłyby cudowne. Super zdjęcia- ale natura też super. Pozdrawiam
o zdjęciach nie piszę bo mnie przytyka
jezeli miałbym wybierać to od słodkich fiołków wolę "gdzie są kwiaty z tamtych lat" ale właściwie to kierunek Nalepa , Dżem itp
bo faceci są raczej prości w gustach poza szlachetnymi wyjątkami do których niestety nie należę
Droga Aniu, jest mi bardzo miło , piszesz tak ciepło i miło o mnie i o moim ogrodzie nie wiem co powiedzieć, może po prostu powiem Dziękuję.
Miskant dojrzewa jak osiągnie swoje rozmiary to będzie pięknie, bardzo lubię jak szumi na wietrze.
Jeśli będziesz w pobliżu pamiętaj że ogród jest otwarty
A ja lubię wiele piosenek S.Przybylskiej,ale u Mirelli na wątku wypada powiedziedzieć że najpiekniejszą jest "Krakowska kwiaciarka" ZbigniewG, a "Piwniczka"?
Jeśli idzie o Nalepę i Dżem to to się rozumie samo przez się. Klasyka. Nalepa-Męska prostota w najlepszym wydaniu Dżem to jedyna kapela przy której zbiegały się ścieżki muzyczne moja i mojego
Męża kiedy sie poznaliśmy... Ale to nie o tym wątek. Mirella przepraszam, że Ci się tu tak rozgościłam i gadam nie o ogrodzie,wywal mnie jak trzeba, nie obrażę się
A że zdjęcia piękne to wiadomo.Aparat aparatem ale żeby zrobić czemuś zdjęcie najpierw trzeba to zobaczyć.