Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co się stało kwiatom ...

Co się stało kwiatom ...

laurowisnia 10:03, 21 maj 2014

Wiesz, ja lubię najbardziej ten początek właśnie jak jest tak dużo pączków i te pierwsze powoli rozwijające się... A fotki te pozostałe raczej przykuły moją uwagę.
Mirella 10:10, 21 maj 2014

laurowisnia napisał(a)
Wiesz, ja lubię najbardziej ten początek właśnie jak jest tak dużo pączków i te pierwsze powoli rozwijające się... A fotki te pozostałe raczej przykuły moją uwagę.

Ja tak samo jak Ty Agatko, a tych pąków jest taka ogromna ilość nie do zliczenia ;D więc ile pąków tyle szczęścia, a pozostałe fotki to takie zapychacze bo co tu pokazywać.Miłego.
ModraSowa 10:56, 21 maj 2014

ZbigniewG napisał(a)

są tacy co pamiętają

bo takie przeboje warto pamiętać
ModraSowa 11:06, 21 maj 2014

Mirello droga, doczytałam dziś rano
Ogród masz bardzo ładny. Pachnący i przytulny. Aż chciałoby się przycupnąć w kąciku... Masz blisko to co kochasz... Naoglądałam się tych Twoich róż i od samego rana podśpiewuję E. Geppert.
A że tuje są passe... nie wszystko przecież musi być modne, ważne że spełniają Twoje oczekiwania.
Z pewnością będę do Ciebie zaglądała i zapraszam do mnie
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich Twoich miłych gości ze słonecznego mazowieckiego

Maria667 11:25, 21 maj 2014

Ale cudne zdjęcia, to z kropelką ....
Gocha 16:17, 21 maj 2014

Witaj Mirelko. Takie śliczne te trzy kulki. Jakby można je było zdjąć z listka i położyć na kamykach w ogrodzie- byłyby cudowne. Super zdjęcia- ale natura też super. Pozdrawiam
ZbigniewG 18:29, 21 maj 2014

o zdjęciach nie piszę bo mnie przytyka
jezeli miałbym wybierać to od słodkich fiołków wolę "gdzie są kwiaty z tamtych lat" ale właściwie to kierunek Nalepa , Dżem itp
bo faceci są raczej prości w gustach poza szlachetnymi wyjątkami do których niestety nie należę
Mirella 18:57, 21 maj 2014

ModraSowa napisał(a)
Mirello droga, doczytałam dziś rano
Ogród masz bardzo ładny. Pachnący i przytulny. Aż chciałoby się przycupnąć w kąciku... Masz blisko to co kochasz... Naoglądałam się tych Twoich róż i od samego rana podśpiewuję E. Geppert.
A że tuje są passe... nie wszystko przecież musi być modne, ważne że spełniają Twoje oczekiwania.
Z pewnością będę do Ciebie zaglądała i zapraszam do mnie
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich Twoich miłych gości ze słonecznego mazowieckiego

Droga Aniu, jest mi bardzo miło , piszesz tak ciepło i miło o mnie i o moim ogrodzie nie wiem co powiedzieć, może po prostu powiem Dziękuję.
Miskant dojrzewa jak osiągnie swoje rozmiary to będzie pięknie, bardzo lubię jak szumi na wietrze.

Jeśli będziesz w pobliżu pamiętaj że ogród jest otwarty
Mirella 18:58, 21 maj 2014

Maria667 napisał(a)
Ale cudne zdjęcia, to z kropelką ....

Marysia dziękuję
ModraSowa 18:59, 21 maj 2014

ZbigniewG napisał(a)
o zdjęciach nie piszę bo mnie przytyka
jezeli miałbym wybierać to od słodkich fiołków wolę "gdzie są kwiaty z tamtych lat" ale właściwie to kierunek Nalepa , Dżem itp
bo faceci są raczej prości w gustach poza szlachetnymi wyjątkami do których niestety nie należę

A ja lubię wiele piosenek S.Przybylskiej,ale u Mirelli na wątku wypada powiedziedzieć że najpiekniejszą jest "Krakowska kwiaciarka" ZbigniewG, a "Piwniczka"?
Jeśli idzie o Nalepę i Dżem to to się rozumie samo przez się. Klasyka. Nalepa-Męska prostota w najlepszym wydaniu Dżem to jedyna kapela przy której zbiegały się ścieżki muzyczne moja i mojego
Męża kiedy sie poznaliśmy... Ale to nie o tym wątek. Mirella przepraszam, że Ci się tu tak rozgościłam i gadam nie o ogrodzie,wywal mnie jak trzeba, nie obrażę się
A że zdjęcia piękne to wiadomo.Aparat aparatem ale żeby zrobić czemuś zdjęcie najpierw trzeba to zobaczyć.