Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Bogdzia 08:55, 24 gru 2014

Ja mam córkę grudniową i wyjechala aż do Australii ( na stałe), gdyby można było dalej na pewno by to zrobiła. Piszecie ze bezproblemowe dzieci rodzą się w grudniu ale czy to nie problem te ich wyjazdy?Dla mnie to wielki problem.Co do inteligencji to prawda, zdolna bestia, bez wysiłku dwa fakultety skonczyła z czego jeden za granicą i bez mojej jakiejkolwiek pomocy.
Ewuś Twoja wnusia wygląda na starszą, śliczna dziewczynka. Z okazji Imienin zyczenia wszystkiego najlepszego, niech sie spełniają wszystkie plany i marzenia.

Mirella 09:31, 24 gru 2014

Ewunia przyszłam zostawić uśmiech świąteczny i życzę spełnienia marzeń imieninowych
Ewa777 19:49, 24 gru 2014

Ewuniu, przyjmij serdeczne życzenia imieninowe
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia
malgorzata_s... 15:30, 25 gru 2014

Ewuniu troszkę spóźnione ale szczere najlepsze życzenia. Buziaczki imieninowe
Nallar 22:45, 25 gru 2014

Katkak napisał(a)
Ewunia taka wnusia to z całą pewnością najwspanialszy gwiazdkowy Prezent . Ponieważ szczęśliwa z całą pewnością jesteś, więc pozostaje mi tylko życzyć Ci jeszcze zdrowych i... białych Świąt pomarzyć można )

Sama wiesz Kasiu jaka to radość jak taka kruszynka przychodzi na świat. Za życzenia zdrowych świąt dziękuję ale o śniegu to faktycznie możemy pomarzyć.
Nallar 22:53, 25 gru 2014

Iza, Mirello, Małgosiu, Ewuś, Sprawiłyście mi wielką radość, pamiętając o moich imieninach, bardzo dziękuję za życzenia imieninowe i świąteczne.
Nallar 23:42, 25 gru 2014

Bogdzia napisał(a)
Ja mam córkę grudniową i wyjechala aż do Australii ( na stałe), gdyby można było dalej na pewno by to zrobiła. Piszecie ze bezproblemowe dzieci rodzą się w grudniu ale czy to nie problem te ich wyjazdy?Dla mnie to wielki problem.Co do inteligencji to prawda, zdolna bestia, bez wysiłku dwa fakultety skonczyła z czego jeden za granicą i bez mojej jakiejkolwiek pomocy.
Ewuś Twoja wnusia wygląda na starszą, śliczna dziewczynka. Z okazji Imienin zyczenia wszystkiego najlepszego, niech sie spełniają wszystkie plany i marzenia.

Bożenko zdolnej córci szczerze Ci gratuluję, mam nadzieję że moja wnusia też wyrośnie na mądrą i zaradną dziewczynkę. Moja córka (wrześniowa) też od dwunastu lat za granicą i chęci powrotu do Polski zero. Dwa lata temu spędzałyśmy święta razem ale w tym i poprzednim roku już osobno
Dobrze że mam jeszcze syna który choć też wrześniowy wyjeżdżać nie ma zamiaru i wraz ze swoją rodziną przychodzą do mnie bo inaczej święta spędzałabym tylko ze swoim mężem.
Bożenko bardzo dziękuję za imieninowe życzenia.
Zdjęcie wnusi z dzisiejszego dnia.
malgorzata_s... 12:33, 26 gru 2014

Ale słodziutka Normalnie tylko tulić Buziaczki
Nallar 15:59, 26 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale słodziutka Normalnie tylko tulić Buziaczki

Nallar 16:03, 26 gru 2014

U mnie też posypało.