Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 21:41, 26 lut 2015

Dziś ja mam problem z przeskakiwaniem do innych wątków, więc jestem tylko u siebie. Być może jutro coś się wyjaśni (na co liczę) to odwiedzę Wasze wątki.

Spacerowałam dziś troszkę po ogródku i zobaczcie Wy, co widziałam ja.

Nallar 21:51, 26 lut 2015

Katkak napisał(a)

Robiłam i tak i tak i zawsze się udawała. Ale wolę do skrzyneczek najpierw bo fajniej takie większe sadzoneczki wsadza się do ziemi .

Ostatni rok ją sieję, tak powtarzam już chyba od 3 lat, ale teraz jak nie wylezie to już więcej nie kupię nasion. Postanowione.
A Ty co robiłaś wczoraj że Cię nie było? co? Pewnie malowałaś mebelki?
Agania 22:04, 26 lut 2015

Pierwsze wiosenne akcenty już są w ogrodzie, Rozpoznałam rozchodniki, tulipanki i chyba hortensję
Masz małą pomocnicy, super była zabawa z tym wysiewaniem
Nallar 22:42, 26 lut 2015

Agania napisał(a)
Pierwsze wiosenne akcenty już są w ogrodzie, Rozpoznałam rozchodniki, tulipanki i chyba hortensję
Masz małą pomocnicy, super była zabawa z tym wysiewaniem

W czasie deszczu dzieci się nudzą...
Trzeba było coś wymyślić, wyszło przyjemne z pożytecznym
Dobrze rozpoznałaś, a na pierwszym zdjęciu widać młodziutkie listeczki orlika.
Katkak 23:08, 26 lut 2015

Nallar napisał(a)

Ostatni rok ją sieję, tak powtarzam już chyba od 3 lat, ale teraz jak nie wylezie to już więcej nie kupię nasion. Postanowione.
A Ty co robiłaś wczoraj że Cię nie było? co? Pewnie malowałaś mebelki?

Ewcia byłam wczoraj, chociaż niewiele. Malowałam, ale tym razem ramki na zdjęcia . Znów kupiłam takie byle jakie, taniutkie i przerobiłam .
Nallar 23:39, 26 lut 2015

Katkak napisał(a)

Ewcia byłam wczoraj, chociaż niewiele. Malowałam, ale tym razem ramki na zdjęcia . Znów kupiłam takie byle jakie, taniutkie i przerobiłam .

Pokażesz prawda?
Jak zamknę te 3 oddziały szpitalne w moim domu to też wypuszczę się na miasto i w końcu może dotrę na pocztę. Jutro jadę zawieść małą ale po 17 wiec znowu nie wyślę bo szkoda żeby leżały przez sobotę i niedzielę gdzieś na magazynie. W niedzielę wieczorem zabieram wnusię znowu do siebie i w środę na kontrolę do laryngologa, a co dalej....nie wiem. Marzy mi się wypad na miasto ale samej, pobiegałabym po sklepach takich jak lubię, wpadłabym do jakiejś graciarni, na złomowisko.....górnolotnymi marzeniami to nazwać chyba tego nie można. To dlaczego tak trudno to zrealizować?
Kurde, przeczytałam jak Łukasz krytykuje swoje pisanie, ciekawe co by powiedział na te moje wypociny, wcisnę więc guzik Wyślij i już
Ala106 07:35, 27 lut 2015

Witaj Ewo, ja nie pierwszy raz u Ciebie, ale chyba się jeszcze nie wpisywałam. Więc przywitać się chciałam.
U mnie w ogrodzie podobnie, misz masz, ale ja tak lubię.
Uporządkowane podobają mi się u innych.
No i lubię kombinować, czyli własnymi łapkami coś zrobić.
Podpory pod piwonie mnie urzekły .
A z pisaniem mam podobnie. Jak zaczynam analizować i zmieniać, to na końcu kasuję, lepiej zamknąć oczy i wyślij.
Zdrówka dla Twoich chorusów.
Katkak 12:05, 27 lut 2015

Nallar napisał(a)

Pokażesz prawda?
Jak zamknę te 3 oddziały szpitalne w moim domu to też wypuszczę się na miasto i w końcu może dotrę na pocztę. Jutro jadę zawieść małą ale po 17 wiec znowu nie wyślę bo szkoda żeby leżały przez sobotę i niedzielę gdzieś na magazynie. W niedzielę wieczorem zabieram wnusię znowu do siebie i w środę na kontrolę do laryngologa, a co dalej....nie wiem. Marzy mi się wypad na miasto ale samej, pobiegałabym po sklepach takich jak lubię, wpadłabym do jakiejś graciarni, na złomowisko.....górnolotnymi marzeniami to nazwać chyba tego nie można. To dlaczego tak trudno to zrealizować?
Kurde, przeczytałam jak Łukasz krytykuje swoje pisanie, ciekawe co by powiedział na te moje wypociny, wcisnę więc guzik Wyślij i już

Ewcia taki samotny wypad na miasto, po ulubionych miejscach mi też jest trudno zrealizować, więc rozumiem Cię doskonale. Zdjęcia rameczek mogę wrzucić, ale zrobiłam 3, a zdjęcie "przed" mam tylko jednej. Ewunia z wysyłką się nie stresuj. Co się odwlecze, to nie uciecze . I jak? Możesz już wchodzić na inne wątki? Nie wiem czemu czepiacie się z Łukaszem do swojego pisania. Ja tam wszystko doskonale rozumiem . Ale fajna babcia z Ciebie. Nie dałabyś się sklonować?
Nallar 12:22, 27 lut 2015

Katkak napisał(a)

Ewcia taki samotny wypad na miasto, po ulubionych miejscach mi też jest trudno zrealizować, więc rozumiem Cię doskonale. Zdjęcia rameczek mogę wrzucić, ale zrobiłam 3, a zdjęcie "przed" mam tylko jednej. Ewunia z wysyłką się nie stresuj. Co się odwlecze, to nie uciecze . I jak? Możesz już wchodzić na inne wątki? Nie wiem czemu czepiacie się z Łukaszem do swojego pisania. Ja tam wszystko doskonale rozumiem . Ale fajna babcia z Ciebie. Nie dałabyś się sklonować?

Mogę już biegać po forum, pomógł mi Ronin do którego napisałam. Ten problem miał też Karol i Ciocia Gosia i pewnie nie tylko oni.
Wstaw zdjęcia ramek, bo jestem ciekawa jak wyszły. Z tym pisaniem to jest tak że Ty zdolna i domyślna kobitka jesteś i wiesz co mam na myśli.
Katkak 13:23, 27 lut 2015

Ewcia ramki wrzuciłam tam gdzie zawsze . Koniecznie musisz przejść się po tych tanich sklepikach. Czasem naprawdę fajne rzeczy można tam upolować i nawet nie wszystkie trzeba przerabiać . Kiedyś kupiłam tam takie lustro w strasznie kiczowatej plastikowej ramce w kolorze srebrnym Wyglądało jak taki odpustowy badziew. A po przemalowaniu wyszło tak fajnie, że "musiałam" podarować je mamie .