Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Katkak 07:12, 12 cze 2017

A gdzie szalone ogrodniczki?
ryska 19:55, 12 cze 2017

Kasiu to chyba moja wina, że nie mamy grupowego zdjęcia, ale ja się tak bardzo nie lubię oglądać na fotkach...
Ivvvona 20:47, 12 cze 2017

Ewo, dziewczyny wstawiły tyle pięknych zdjęć że ja już nie mam co pokazać, ujęcia prawie identyczne. Teraz córka z zięciem muszą kupić kosiarkę, to i ja będę miała pięknie wykoszony trawnikŻałuję że nie uwieczniłam na zdjęciu jak mój wnuk pracuje u ciebie w ogrodzie
Nallar 20:54, 12 cze 2017

Kasiu, zapewniam Cię że kwiatuchy dużo ładniejsze.
Reniu, nie tylko Ty protestowałaś, ja też się sobie nie podobam na zdjęciach(nie tylko na zdjęciach )

Dziewczyny, dzięki za fotki na których mój ogródek wydaje się zdecydowanie ładniejszy niż w rzeczywistości.
Nallar 21:01, 12 cze 2017

Ivvvona napisał(a)
Ewo, dziewczyny wstawiły tyle pięknych zdjęć że ja już nie mam co pokazać, ujęcia prawie identyczne. Teraz córka z zięciem muszą kupić kosiarkę, to i ja będę miała pięknie wykoszony trawnikŻałuję że nie uwieczniłam na zdjęciu jak mój wnuk pracuje u ciebie w ogrodzie

No widzisz...chłopak zrobił tyle kilometrów i nikt tego nie uwiecznił.
"Na tej kosiarce" wychowała się już czwórka dzieciaków i u wszystkich cieszyła się popularnością. Czasem takie najbardziej proste zabawki potrafią przypaść dzieciakom do gustu i sprawić wiele radości.
Noski, noski dla Michasia.
Ivvvona 21:15, 12 cze 2017

Zapytam córkę, może oni zrobili jakieś zdjęcia. Z tymi zabawkami to święta prawda.
Roślinki posadzone, akurat trochę popadało więc sadziło się super, gdyby nie te komary.
barbara_kraj... 21:22, 12 cze 2017

Ewo, dzięki za materiał na pożywkę dla roślin. Jutro miksturę nastawię.

Nallar 21:29, 12 cze 2017

Ivvvona napisał(a)
Zapytam córkę, może oni zrobili jakieś zdjęcia. Z tymi zabawkami to święta prawda.
Roślinki posadzone, akurat trochę popadało więc sadziło się super, gdyby nie te komary.

Niech rosną zdrowo i cieszą oczy Iwonko. Dobrze pamiętam że jeszcze jakaś roślinkę chciałaś? Nie pamiętam czy Ty czy Basia...
Komarów w tym roku jest wyjątkowo dużo, najbardziej namolne są przy wieczornym podlewaniu, ja tez dziś lekko podgryziona
Nallar 21:31, 12 cze 2017

barbara_krajewska napisał(a)
Ewo, dzięki za materiał na pożywkę dla roślin. Jutro miksturę nastawię.

A zawsze powtarzałaś że za roślinki się nie dziękuje.
Ivvvona 21:39, 12 cze 2017

Ewo, ja już nic nie chciałam, nawet tych co wzięłam nie miałam w planach
A teraz stwierdzam że ładnie wyglądają na rabacie