Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Milka 16:38, 28 maj 2014

Ależ masz busz! kurki cudne!
a ten zakątek z wodą idealny na gorące wieczory, kolosalne zmiany, konsekwencja, a jednak potrafisz wszystko hi, hi
Kondzio 16:40, 28 maj 2014

irena_milek napisał(a)
Ależ masz busz! kurki cudne!
a ten zakątek z wodą idealny na gorące wieczory, kolosalne zmiany, konsekwencja, a jednak potrafisz wszystko hi, hi
hi hi hi to wszystko dzieki ogrodowisku tu człowiek sie całkowicie zmienia
Kondzio 16:41, 28 maj 2014

eliza3 napisał(a)
Konrad, pospacerowałam u Ciebie chwilkę i jestem po wrażeniem, jesteś bardzo konsekwentny i dążysz do wymarzonego celu.
Ogród piękny i róże już tak pięknie Ci kwitną. Pokaż warzywnik
Pozdrawiam.
pokazywalem warzywnik

Kondzio 16:46, 28 maj 2014

laurowisnia napisał(a)
Kondzio, masa pięknych zdjęć u Ciebie, już też masz pierwsze kwitnące różyczki, napisz co to za cudo morelowe, dziękuję za miłe ogrodowe i około ogrodowe dyskusje, teraz tylko czekać na następne takie spotkanie.
ja zapraszam w każdej chwili tylko dać wcześniej znać niestety morelowe nie wiem bo to sa z pierwszych roz bez nazw ale mam nadzieje ze w tym roku mniej beda chorować i pokażą sie w pełnej krasie i dojdzie sie co za roze mam hi hi hi to ja dziekuje i napewno bede chciał jeszcze przyjechać do ciebie zrobić fotki ogrodu bo nie robilem a teraz sobie pluje w gardło ze nie robiłem ich bo było co macie piękne ogrody
Kondzio 16:47, 28 maj 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu,dzięki,jeszcze raz za miłe spotkanko ,było prze miło .Mus następne zorganizować.Miałam Ci dać floksa i z tego wszystkiego zapomniałam ,jak wpadniemy do Ciebie z Agatko to Ci przywiozę.pozdrawiam
hi hi hi to ja wam dziekuje macie naprawdę piękne ogrody jestem pod wrażeniem spotkania super psa masz i to piękne drzewo kwitnące na różowo poprostu bajka
Milka 16:55, 28 maj 2014

O rany, Kondziu, jestem pod wrażeniem warzywnika!
Kondzio 17:00, 28 maj 2014

irena_milek napisał(a)
O rany, Kondziu, jestem pod wrażeniem warzywnika!
dziekuje bedzie jeszcze ładniejszy jak wyrosną warzywka nie moge sie doczekać juz sałatę rzodkiewki truskawki i poziomy jemy hi hi hi
Jag_58 17:10, 28 maj 2014

Kondziu co za warzywnik wow ,a źródełko z wodą przypuszczam ze do podlewania tych włości ,piękne ,cud miód
eliza3 17:28, 28 maj 2014

Konrad warzywnik boski... i imponujący. Zawsze patrzę z dużą przyjemnością na cudze warzywniki... mój tyci , tyci... rzodkiewka już zjedzona, teraz cebulka na tapecie... czekam na zielony groszek
Kondzio 17:56, 28 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Kondziu co za warzywnik wow ,a źródełko z wodą przypuszczam ze do podlewania tych włości ,piękne ,cud miód
zgadza sie dziekuje